En kötü psu markası ?

En kötü psu markası ?

• Cooler master

Oy: 2 1,9%
  • Corsair

Oy: 3 2,9%
  • Thermaltake

Oy: 1 1,0%
  • Xigmatek

Oy: 0 0,0%
  • Frisby

Oy: 44 42,3%
  • Everest

Oy: 46 44,2%
  • Redrock

Oy: 1 1,0%
  • Evga

Oy: 0 0,0%
  • Antec

Oy: 8 7,7%

• Oy verenlerin toplamı
    104
Yok artık 2 kişi Antec'e kötü demiş. Lütfen bilmediğiniz markalara kötü demeyin. Adam giriyor Vatan Bilgisayar'a orda hangi PSU markası yoksa onlar kötü diye düşünüyor. Yapmayın, etmeyin...

Ah şu Casper... Casper bir laptobum vardı facebook da falan gezinirken bile Şahin(Tofaş) sesi çıkarıyordu. Sonra teknik servise götürdüm. Tamir ettik falan dediler fakat ses azalmamıştı. Sesi geçtim içindeki 6GB RAM'i ve İ5 işlemciyi çıkarıp kötülerini takmışlar. Sonra LoL oynarken çöktü. Bende tanıdık bilgisayarcıya 90 liraya 2GB RAM ve İ5 işlemci aldım. Fakat laptop işlemcinin bağdaştırıcısını kullandığı için ekran kartı belleği 0 gözüküyor. Daha öncede bağdaştırıcıydı ama sorun yoktu. Kardeşime verdim laptobu. Minecraft yüklemiş onu bile açamamış. Daha öncelerden de aynı laptop ile çöküntüler yaşayıp servise götürdüğüm oldu. Bu nedenle ASLA CASPER ALMAYIN !!!

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı