En komik anılarınız

Bir çocuk kurs günü okul çeşmelerine işemişti sonra bir tane çocuk o çeşmeden su içmişti ve yanımdaki bir tane çocukla beraber ona köpek Arap lakabı takmıştık 😂 çocukluk zamanları. Ekstra bir tane daha anlatayım. Maç günü şut çekmiştim kalecinin yüzüne gelmişti çocuk 5 dk baygınlık geçirdi hem güldüm hem üzüldüm ne yalan söyleyeyim 😂😃
 
Yusuf diye bir arkadaşım vardı bizim okuldan başka okula gitmişti ve bize gider yaptı. Biz de teneffüste aradık konuştuk baya kavga ayarladık işte. Zil çalmış haberimiz yok. Sınıfa girdik baktım hoca yoktu bende açtım ellerimi, dizlerimi de biraz açıp büküp: Yusuf’un kara g.t’ünü s..cez diye bağırdım. Demez olaydım hoca bir anda sıradan kafasını kaldırdı çocuğun sorusunu çözüyormuş. Heey dedi olduğum gibi kaldım. En önde oturuyordum bir de utancımdan kafamı kaldırmadım ama bir yandan da gülmeye başladım. Hoca da güldü oğlum dikkatli ol az dedi neyse ki.
 
Ceza aldınız mı?

Okulumuz zaten apartmandan dönüşmeydi. Ceza verseler bile yine kırardık biz onu. Almadık yani :D.

Yok, benimle arkadaş olacak kız yok zaten de, ne bileyim, cinsiyete çok takılmamak lazım bence.

Hocam kız çok da lise ortamında bütün kızlar süs püs derdine düşüyor. Arkadaş olacak kız hakikaten çok az. Ben ağırlığımı koyuyorum ortaya, söz etmiyorlar ben de etmiyorum. Dostça yaşıyoruz :D.

Aslın da arkadaş oluncak kız var fakat bir süreden sonra ya kız bir şeyler duymaya başlıyor ya da erkek. Öyle olunca da bütün arkadaşlıklar bozuluyor.
 
Biri arkadaşlımla bana 2 gofret almıştı o zamanlar, adam gofreti uzatmadan elimi yapıştırıp teşekkürler dedim ve aldım, sonra utancımdan sorguladım kendimi "Niye böyle yaptım diye".
 

Geri
Yukarı