En komik okul anılarınız nelerdir?

Makaleler
10
Yer
Erzincan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ7 2600 2. NESİL
RAM: 8X8 16GB TWİNMOS DDR3 RAM
HDD SSD: 1TB SEAGATE HARD DİSK / WD GREEN 240GB SATA SSD
MONİTÖR: 60HZ SAMSUNG SNYCMASTER S19B150
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar hepimiz en komik okul anılarımızı anlatalım.

Fizik hocamızın bir tiki vardı bizim sınıfta çok gürültü olunca hoca şişt derdi.
Bir gün sıra arkadaşımla oturuyorduk ve bu durumu fark ettik ve hocanın kaç kere şişt diyeceğini masaya çizgi atarak hesapladık hoca 2 ders saatinde 162 kere şişt demişti.
Ve bu durum tüm sınıfa yayıldı herkes derste hocanın kaç kere şişt diyeceğini hesaplıyordu.
Sınıftan birisi hocam ne dediniz tekrar eder misiniz demişti hocada şişt demişti😄
Sınıftakiler bilerek çok konuşuyordu ve hoca her seferinde şişt diyordu gerçekten o zaman çok gülmüştük.

Bir arkadaşım var her teneffüs yemek yiyor günde 2-3 tane hamburger falan gömüyor 60 70 kg falan. Hatta bir tane kuruyemişçiden o kadar alışveriş yapmış ki bazen adam ona tuzsuz çekirdek ikram ediyormuş. Neyse bir gün bu arkadaşım çok yemiş iyice karışmış midesi, son 2 ders kaldı hocamız müdür yardımcısı İngilizce dersine giriyor dersten önceki teneffüs bu arkadaş (bence) bir sıçtı sınıfta, ama nasıl kokuyor nasıl. Bu arkadaş hep ossururdu bizde agalarla çok güleriz bu ossurma olaylarına. Sınıf bir anda kokmaya başladı herkes kaçıyor biz 4 kişi ölüyoruz gülmekten. Bir de kızların hepsi kolonya falan sıkıyor karışınca daha da kötü bir koku ortaya çıkıyor. Hoca geldi dedi "ne oluyor?" dedik "hocam birisi gaz çıkarmış çok kötü kokuyor" ama nasıl bir koku sınıftaki bütün kızlar kusuyor biz ölüyoruz gülmekten. Hoca saldı bizi inin bahçeye diye bedenci geldi dedi "oğlum siz ne yapıyorsunuz burada çıksanıza sınıfınıza!" falan diyor, biz gülmemeye çalışarak "hocamız izin verdi sınıfta osurdu birisi o yüzden buradayız" diyoruz. Sonra bir kızın cüzdanı sınıfta kalmış aldım yanıma bir tane agamı dedim "gel çıkacağız o sınıfa" diye gittik hırkalarımızı kendimize maske yaptık çıktık sınıfa ama halada kokuyor zorla aldık cüzdanı gittik verdik falan çok komik bir anıydı benim için.

Teneffüste pisuvarı patlattık hatta tüm koridor su oldu. Müdür çağırdı bizi. Normalde dövmez sadece azarlardı. Bizim bir arkadaş:"Hocam ehehehe kızlar girdi, onlar yaptı eeheheh" dedi. Hem dayak yedik hem de sapık damgası yedik.

O zamanlar ilkokuldayım bizim ilkokulda da özel eğitimli sınıfları vardı neyse tuvalete gittim elimi yüzümü yıkıyorum tabii karşımda büyük bir ayna var bir anda tuvaletin kapısı açıldı aman Allah'ım özürlü çocuk donu ve pantolonu inik işeye işeye geliyor ulan geldi çocuk benim üstüme işedi tüm pantalonum idrar oldu ben çaktırmadan sınıf hocamıza söyledim e malum özel eğitimli çocuk bir şey diyemedim hoca beni aldı öğretmenler odasına götürdü pantalonumu çıkarttı peteğin üstüne astı ben ben üniforma don oturuyorum sandalyede hocalar falan dalga geçiyor annem falan çalışıyor asla gelemiyorlar hoca onu kurttu bana geri giydirdi o gün boyunca üstüm sidik koktu asla da unutmuyorum bunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı