En korkutucu anılarınız neler?

Filmlerdeki tarzda korkutucu değil ama düşününce yine de korkutucu...

Geçen sene daha Corona abimiz şişesinde dururken kardeşimin arkadaşının sünnet düğününe gitmiştik. Dakika bir gol bir :D Gittiğimiz yer şehrin biraz daha kırsal kesimiydi, daha çok köylük bir alandı. Benim de giderken içime doğdu "Orada birisi bana tam evlenecek yaştasın dese de kafayı gömsem..." diye.

Neyse gittik, konuştuk, yedik içtik... Yanılmıyorsam 2 saat durduk. En son kalkıp giderken kimsenin bana o tarz cahilce bir şey söylememesinden memnundum. Tam arabaya bindiğimiz zaman yanılmıyorsam babamın bir arkadaşı gelip bizimle konuşmaya başladı. Sonra beni görüp babama "Senin oğlan da evlenecek yaşa gelmiş." dedi.

O atacağım kafa içimde kaldı arkadaşlar, ben de eve gidince yastığa attım kafamı. :D Komik gibi görünse de aslında korkunç bir şey çünkü bu olayı yaşadığımda 16 yaşındaydım.
Memlekette sığır sayısı bu kadar fazlayken neden et fiyatları pahalı anlamıyorum.
Abi zaten 3yıl boyunca CS oynar gibi ses kastım yakalanmamak için.
Ama illa yakalanmıştır herkes bir defa.
Tek bir tane yakalanmayan tanıdığım var. Lakabı komando :D.

2. Veya 3. Sınıftayken tenefüs çalmıştı sınıfa çıkıyordum. Sonra merdivene ayağımı atacakken önümdeki birden durdu onun ayağına basmıyım derken düşüp o okullardaki sivri peteğe kafayı çarptım. Sonra bende kafayı yardım. Acıdanda aklım başımdan gitti beni revire götürmek isteyenlerden kaçtım sınıfa gittim. Elimi kafama attım bi baktım elim full kan olmuş. Sonunda bir öğretmen geldi aklımda başıma geldi biraz önce lavaboya götürüp biraz su tuttu kanı temizledi sonra revire götürdü bir şeyler yaptılar felan annemi çağırdılar geldi hastaneye götürdü röntgen vs çektiler de Allah tan kırık çıkmadı. 2 hafta felan her gün pansuman yaptırdık. Bu arada orası biraz eğildi resmen ayrıca oradan saçta çıkmıyor.

Rüyamda bir keresinde uçakla uçarken anlamsızca aşağıya atlamam ve iki ayak üstüme düştükten sonra denizde boğulmam hem saçma hem de ürkütücü.

6-7 kişi hafta sonu kurs çıkışı mahalle de geziyoruz. Yaşlar 11-12 tam hatırlamıyorum. Maç yaptıktan sonra susayınca çeşmeye gittik. Sırayla su içiyoruz işte. Sıra en son arkadaşta. O sırada yanımızdan bir tane adam geçti. Yanında koca bir at ve köpek vardı. Biz hepimiz köpekten korkup yukarıya doğru kaçtık. En son su içen arkadaş kaçmadı. Sonra bizle erkekliğiniz bu kadar mı diyerek dalga geçti. Ben de sinirlenince bastım ıslığı. Aşağıda bir tane kadın çıktı. Bize el işaretiyle çalmayın diyordu ama ben kafama koymuşum, çalıyorum. Yaklaşık 10 saniye çaldıktan sonra alt taraftan 5-6 tane köpek (Korkudan sayamadım 😀 ) bizi yaklaşık 400-500 metre kovaladı. Sanırsam üstte olmasak çoktan bizi tutmuşlardı. Neyse işte aşağıya kadar geldik. Bizle dalga geçen arkadaş bir binanın en üst katına çıkmış oradan iniyordu. Zaten nefessiz kalmışız birde bu olay yaşanınca kendimizi yerlere atıp bayağı bir güldük.

@Megaton elektriğe kapılmak nasıl bir duygu? Siz baya tecrübelisiniz bu konuda.😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı