- Makaleler
- 5
Memlekette sığır sayısı bu kadar fazlayken neden et fiyatları pahalı anlamıyorum.Filmlerdeki tarzda korkutucu değil ama düşününce yine de korkutucu...
Geçen sene daha Corona abimiz şişesinde dururken kardeşimin arkadaşının sünnet düğününe gitmiştik. Dakika bir gol birGittiğimiz yer şehrin biraz daha kırsal kesimiydi, daha çok köylük bir alandı. Benim de giderken içime doğdu "Orada birisi bana tam evlenecek yaştasın dese de kafayı gömsem..." diye.
Neyse gittik, konuştuk, yedik içtik... Yanılmıyorsam 2 saat durduk. En son kalkıp giderken kimsenin bana o tarz cahilce bir şey söylememesinden memnundum. Tam arabaya bindiğimiz zaman yanılmıyorsam babamın bir arkadaşı gelip bizimle konuşmaya başladı. Sonra beni görüp babama "Senin oğlan da evlenecek yaşa gelmiş." dedi.
O atacağım kafa içimde kaldı arkadaşlar, ben de eve gidince yastığa attım kafamı.Komik gibi görünse de aslında korkunç bir şey çünkü bu olayı yaşadığımda 16 yaşındaydım.
Ama illa yakalanmıştır herkes bir defa.Abi zaten 3yıl boyunca CS oynar gibi ses kastım yakalanmamak için.
Tek bir tane yakalanmayan tanıdığım var. Lakabı komando