En sevdiğim arkadaşımı herkesten kıskanmak

Yer
Mersin
Çok ama çok sevdiğim bir arkadaşım(kız). Yıllardır arkadaşım, o da bana çok değer verdiğini söylüyor. O kadar seviyorum ki anlatmaya kalksam kelimeler kifayetsiz kalır, cümleler ağlamaya başlar. Aşık değilim... Onu kaybetmekten o kadar çok korkuyorum ki, parmağında bir damla kan bile görsem üzülürüm ona zarar geldi diye.

Konumuza gelirsek onu her şeyden kıskanıyorum neredeyse hergün erkekler mesaj atıyor. Kendisi de birisini seviyor... Kaybetmekten o kadar korkuyorum ki, ben onun için artık değersiz kalacağımı aklıma getiriyorum. Bugün prensesim diye rehberinde kayıtlı olan ismimi Caner bey olarak değiştirmiş. Bu kıskançlığımı, daha doğrusu onu kaybetme korkusunu nasıl yenebilirim?

Sonuna bey koymuş. Yani bende yakın arkadaşlarımdan bazıları bey diye kayıtlı. Yani bu kadar sıkı bir bağ kurman bence o kadar doğru değil. Ve bu işin sonu onu sevmeye gidecek gibi. Tavsiyem onunla konuşmayı biraz azalt. Çok görüşme *** getirir diye bir laf var. Yani azıcık özleyin. :) Ayrıca bu kıskançlık ona karşı normal hisler beslemediğini gösterir bence.

İnsanlar en yakınlarından bile (anne, baba...) kopabiliyor onları kaybedebiliyor. Siz sadece bir arkadaşa bu kadar bağlanıp onu kaybetmekten bu derecede korkuyorsanız altında bir sebep aranmalı diye düşünüyorum. Çözüm ise o sebebin ne olduğunun farkına varıp ona göre aranabilir. Yalnız ilk başta söylediğim gibi anne baba gibi en yakınlarından kopabiliyor insanlar. Bunun bilincinde olmanızı tavsiye ederim.

Çok ama çok sevdiğim bir arkadaşım(kız). Yıllardır arkadaşım, o da bana çok değer verdiğini söylüyor. O kadar seviyorum ki anlatmaya kalksam kelimeler kifayetsiz kalır, cümleler ağlamaya başlar. Aşık değilim... Onu kaybetmekten o kadar çok korkuyorum ki, parmağında bir damla kan bile görsem üzülürüm ona zarar geldi diye.

Konumuza gelirsek onu her şeyden kıskanıyorum neredeyse hergün erkekler mesaj atıyor. Kendisi de birisini seviyor... Kaybetmekten o kadar korkuyorum ki, ben onun için artık değersiz kalacağımı aklıma getiriyorum. Bugün prensesim diye rehberinde kayıtlı olan ismimi Caner bey olarak değiştirmiş. Bu kıskançlığımı, daha doğrusu onu kaybetme korkusunu nasıl yenebilirim?
Hocam bunu bende yaşıyorum fakat hiç bir şey yapamıyorum, Yani o beni seviyor ama belki başkasını seviyor diye içim içimi yiyor. Hiç bir şey yapamadım ve sonuç kız özel okula 50 tane yeni arkadaş. Yapacak bir şey yok ben biraz zorda olsa unuttum. Ama keşke deseydim diyorum. Ne o bana söylüyordu ne ben. Yani dostum git söyle.

Kız ile erkek arkadaş olabilir, bunda bir sorun yok. Benim de çok sevdiğim, çok yakın olduğum kız arkadaşlarım var ve onlara karşı illa ki aşk duygusunu beslemem gerekmiyor. Ama seninki sevgiden öte bir saplantı haline gelmiş. Daha çok kızla yakın olmaya çalış, hepsine aynı değeri verirsin.

Bence ona karşı birşeyler hissediyor gibisin. Çünkü arkadaşça bir duygu beslesen erkeklerin mesaj atmasını değil kızların da mesaj atmasından rahatsız olurdun. Bu durumu belirtmemişsin sen. Erkeklerin ona mesaj atması seni kıskandıran etmen... Ben olsam, içimdeki duyguları olduğu gibi kıza anlatırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı