En sevdiğiniz diller nedir?

Almanca ama ne yazık ki şu anda öğrenemiyorum.

Kötü değil ama çok heyecanlı gibi duruyorlar. Arkadaşım adres tarif ederken daha özel bir şey mi var acaba diye düşünüp duruyordum.

Tane tane konuştuklarında çok vurgulu ve net bir dil. Tabii CS'de P90 alıp rushlayan elemanların Rusça'sı biraz hızlı ve komik kalabiliyor.

Fransızca mesela çok sert bir dil ama ben konuşmayı çok seviyorum ama Rusça çok hoş ve evet biraz heyecanlı bir dil.
Fransızca bana hiç sert gelmiyor. Bence "les voyalles nasales" bile kibar ama özellikle "jeudi" (/ʒø.di/) ve "le" (/lə/) gibi kelimelerde olan sesler çok hoşuma gidiyor. E sesinin "è" ve "é" hâlleri de çok güzel.

Türkçe ve İngilizce konuşuyorum ancak bir dil daha öğrenmek istesem sanırım bu Çince olurdu. Sevdiğimden değil de mesleki olarak çok faydalı olacağından. Yoksa mutfaklarında yiyebileceğim tek öğün bile bulamıyorum. :/

İfadeler: Tim
Tane tane konuştuklarında çok vurgulu ve net bir dil. Tabii CS'de P90 alıp rushlayan elemanların Rusçası biraz hızlı ve komik kalabiliyor.
Ukraynalı ve Rus kız arkadaşlarım var. Ukraynalı olanlardaki heyecanı hiçbir yerde görmedim. Konuştukları diğer dillerde bile bu heyecanın görüldüğü olabiliyor. Rus arkadaşlarım da aynı şekilde.

Fransızca'nın yarısı okunuşta "Ğ" ve "E" den oluşuyor zaten.

Fransızcanın yarısı okunuşta "Ğ" ve "E"den oluşuyor zaten.
C2 seviyesinde Fransızcam var. Telaffuzunu biliyorum fakat "Ğ" tarifi doğru değil. "E" de kendi başına bir şey ifade etmiyor. "e," "ə" ve "ɛ" gibi IPA ile ifade edilmesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…