En sevdiğiniz Formula 1 pilotu

Katılıyorum çok sempatik ve dost canlısı bir insan.

Hamilton bana sempatik gelmiyor.Sanki robot gibi acaba Williams verseler podyuma çıkacakmı.Tabii başarası göz ardı edilemez ama bence en yeteneklisi değil araba o kadar iyiki virajlarda arkası en ufak kaymıyor arabanın.
Hamilton'un sürüşünü ve arabasından dolayı seviyorum.
 

Michael Schumacher, Alonso, Vettel ilk üçüm bu şekilde.

Leclerc ve Sainz'i da severim.

Senna ve Fangio gibi pilotları izleme şansım olmadı, saygı duyduğum pilotlar. Schumacher'i izleyerek büyüdüğüm için ona sempatim daha fazla.
Bende Senna'yı izleyerek büyümedim ama bence 2000 yılında yarış sonu röpotajında Schumacher'in ağlaması ve söylediği şu söz bence yeterli: "If Senna was alive we will be all racing for 2nd place"
Baktığımız zaman Senna'da Fangio'dan esinlenmiş.Onu da şu söz açıklıyor.

Öğrencinin sorusu:"Mr.Senna which of your fellow competitors do you admire most and why." sorusuna cevabı şu oluyor:"One of the greatest drivers of all times is Fangio."
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
link verdim.Leclerc benim çok sevdiğim bir pilot hem o yayında giydiyi muz kostümü olsun her şey ile çok eğlenceli bir insan gibi gözüküyor ve çok hızlı bir pilot olması inkar edilemez.Vettel ise RedBull'da ne kadar iyi olursa olsun şu anda alt sıralarda.Schumacher'i tartışmaya gerek yok.Alonso çokta fikirim olmayan bir pilot çok bakmıyordum.Ama bence Alonso'nun Crashgate'in olacağından yani o kazanın olacağını biliyordu bence. Çünkü her şey çok doğru hizalanmış ve planlanmış gibi.
 
Michael Schumacher ile büyüdük. 40 yaşına geldim, çocukluğumdan beri F1 seyrederim. Ferrari taraftarı oldum, Schumi ile. Alonso'u da takdir ederim, çok başarılı bir sürücü. Ama Kimi'nin yeri ayrı. Yeni nesilde en sevdiğim C. Leclerc. Nefret ettiğim ise Max.
 
Michael Schumacher ile büyüdük. 40 yaşına geldim, çocukluğumdan beri F1 seyrederim. Ferrari taraftarı olduğu Schumi ile. Alonso'u da takdir ederim, çok başarılı bir sürücü. Ama Kimi'nin yeri ayrı. Yeni nesilde en sevdiğim C. Leclerc. Nefret ettiğim ise Max.
Niye Max'a karşı nefret duyuyorsunuz bilmiyorum çok küfür ediyor tamam(Max'ı savınmuyorum hatta Max'a hiç bakmadım bile)Ama bence çok sinir bozucu değil.Nefret ettiğiniz konu nedir ben mi bir şey kaçırıyorum?
 
İtici geliyor. Aynı zamanda adalet kavramı yok. Aynı şey kendisine yapıldığında ağlayan çocuktan farkı yok. Ama kendisi de yapıyor bunu farkında değil. Yer bırakma mevzusunu söylüyorum. Eski ustalardan o şekilde gördük. Adaletli olacaksın.

Bakınız Leclerc'e. Aynı yaş grubu olarak düşünürsek aralarında çok fark var. Karakter önemli.

Yani 5 sene sonra diyelim ki şampiyonluklar kazandı. Bu mu efsane diyeceğiz?
 

Geri
Yukarı