En sevdiğiniz Twitch yayıncısı kim?

TikTok'ta senin karşına çıkınca ünlenmiş olmuyor. Bu adam 2017'den beri yayın açıyor.
Konudan bağımsız olarak konuşuyorum. Uygulama senin tercihene göre içerik çıkarmıyorsa ve sayfana o kişinin videosu, içerikleri çıkıyorsa trend olmuş demektir. Trend olan kişilerin çoğuda ünlenmiştir.

Anlamıyorum insanların başarısını kabul etmemek,görmezden gelmek ya da başarısını küçük düşürmek niye? O aslında başarılı olmayacaktın şunun bunun sayesinde başardı demek ne? Yiğit'i öldür hakkını yeme Allah aşkına.

TikTok'ta senin karşına çıkınca ünlenmiş olmuyor. Bu adam 2017'den beri yayın açıyor.
Yukarıdaki arkadaş açıklamış zaten :) TikTok ve Instagram üzerinde sıfırdan hesap açıp deneyebilirsiniz.

Anlamıyorum insanların başarısını kabul etmemek,görmezden gelmek ya da başarısını küçük düşürmek niye? O aslında başarılı olmayacaktın şunun bunun sayesinde başardı demek ne? Yiğit'i öldür hakkını yeme Allah aşkına.
Bakın başarısını kabul ediyorum, kötülemiyorum aksine severek izlediğim yayıncılardan biridir ama hak etmiyor benim için sadece onu belirttim, ben şahsen Elraenn izleyicilerinden %90'nın bilmediği Utheneras'ın bile daha fazla hak ettiğini düşünüyorum. Bir gerçek var ki Elraenn kitlesinin çoğunluğu Instagram ve Tiktok'tan gelen ortaokul ve lise tayfa.

Son düzenleme:
Ben konudan bağımsız yorum yaptım belirttiğim gibi. Söylediğiniz arkadaşı ve Twitch aleminden fazla haz etmem o ayrı bir konu fakat yorum yapma hakkınada sahibiz.

Son düzenleme:
Genelde Saniye ve Nobk'ın içerikleri ilgimi çekiyor ama onları da YouTube'dan izliyorum =D. Ayrıyeten hiç yayınını açıp izlemesem de Tuğkan Ağabey'in de yaptığı işler, gündeme olan yakınlığını samimi buluyorum. Kafa dağıtmak içinse Tolunay birebir ama yine YouTube =/.

Genelde Saniye ve Nobk'ın içerikleri ilgimi çekiyor ama onları da YouTube'dan izliyorum =D. Ayrıyeten hiç yayınını açıp izlemesem de Tuğkan Ağabey'in de yaptığı işler, gündeme olan yakınlığını samimi buluyorum. Kafa dağıtmak içinse Tolunay birebir ama yine YouTube =/.
Tolunay eşsiz bir yayıncı bence, mizah ve espri seviyesi en üstlerde olan yayıncı diyebilirim kendim için.

Tolunay eşsiz bir yayıncı bence, mizah ve espri seviyesi en üstlerde olan yayıncı diyebilirim kendim için.

Benim için de öyle hocam, balkonu kapatıp yayın yaptığı dönemlerden beri takip ederim kendisini =D. Üslubu başlarda çoğu kişiye farklı gelse de herkes benimsedi artık. Bir şeyler başardığını görmek sevindirici keza çok çalıştı buralara gelmek için <3.

Benim için de öyle hocam, balkonu kapatıp yayın yaptığı dönemlerden beri takip ederim kendisini =D. Üslubu başlarda çoğu kişiye farklı gelse de herkes benimsedi artık. Bir şeyler başardığını görmek sevindirici keza çok çalıştı buralara gelmek için <3.
Haklısınız, çok küfür ediyor diye eleştirenler de ayrı kafa anlam veremiyorum onlara çünkü sonuçta herkesin kendine ait bir tarzı var ve insanlarda bu şekilde sevdiği için izliyor :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı