Hocam siz videoları düzgünce izlediğinize emin misiniz? Beyaz Kurt'tan bahsediyorsunuz sanırım. Adam neredeyse bütün videolarında hükümeti eleştiriyor. Gündemdeki konuları alması da gayet normal. Çoğunluğun olduğu tarafı destekliyor derken olaydan olaya değişir çoğunluğun hangi tarafta olduğu, fakat adamı çok uzun zamandır takip ediyorum ve kötü bir tarafı desteklediğini veya kötü bir niyeti olduğunu görmedim. Eğer var ise linkini atabilirsiniz. Metinleri yapay zekaya hazırlattırıp hazırlattırmadığını bilmiyorum. Fakat hazırlatsa bile, günümüzde bu gayet normal bir şey yapay zekadan destek almak. Başkalarının fikirleri üzerinden diyorsunuz. LGBT konusunda Türkiye'de çoğunluk LGBT olan insanlara karşı büyük bir nefret gösteriyor, toplumdan dışlıyor. Fakat beyaz kurt ise videosunda diyor ki "bu insanları sevmeyebilirsiniz, fakat bu onların özgürlüğünü elinden alabileceğiniz anlamına gelmez" diyor. Bu mu çoğunluğun fikri? Gayet de mantıklı konuşuyor adam. Bütün videolarında da objektif olduğunu düşünüyorum. Öyle düşünmüyorsanız kanıtlamak için video atabilirsiniz. Mevcut hükümeti desteklediğini düşünmeniz çok garip açıkçası. Hükümeti eleştirdiği için sürekli dava yiyen bir adam hakkında nasıl böyle düşündüğünüzü anlamadım. Z kuşağı bu adamın mantıklı olduğunu gördüğü için izliyor, abone oluyor, yorum yapıyor. Videolarında gündemdeki olayları, bilinmeyen, sesi duyulmamış olayları anlatıyor ki insanlar görsün diye. Yani adam gündemdeki olayları konuşmasın da ne konuşsun? Neyi eleştirsin bana söyler misiniz? Siz olsanız gündemdeki kaos olayları hariç neyi eleştirirsiniz mesela bir eleştiri kanalı olsaydınız?