Ben başlıyorum.
Benim en sevdiğim ülke: Kanada.
Türkiye, Finlandiya.
Ben başlıyorum.
Her şehrine gitmedim. İçlerinden yaşamak isteyeceğim büyük ihtimalle Los Angeles olurdu. Doğu tarafı gezmelik, batı tarafı yaşamalık yer. Alaska tarafına bulaşmayın.Hocam nasıl bir yerdi?.
Eleştirmek için prens olmaya gerek yok.Hocam Türkiye'de açlıktan ölen insanlarız, İngiltere prensi değiliz. İngiltere prensi olmadığımız için ABD'yi eleştirmek bize düşmez. ABD'nin insanı Türkiye'den kat kat iyi.
Ülkem güzel, yönetenler değil! İçindeki ahlaksızları değil vatansever kanı ile yıkanmış toprağı seviyorum! Bü ülke kolay kolay kurulmadı bunu bil. "Ne biçim ülke değil ne biçim insan?"
İroni amaçlı attım bu arada*
Ben aslında cana yakınlık anlamında dedim, maddi anlamda değil.Hocam Türkiye'de açlıktan ölen insanlarız, İngiltere prensi değiliz. İngiltere prensi olmadığımız için ABD'yi eleştirmek bize düşmez. ABD'nin insanı Türkiye'den kat kat iyi.
Ben başlıyorum.
Keşke demeyin hocam daha çok erken.Ah be, Kanada demişler. Ben de oyumu Kanada'dan, ama sadece güney kısımlarından kullanıyorum. Hem çok soğuk değil, hem Amerika'ya yakın. Sosyal olanakları gelişmiş, medeni bir ülke. Keşke ileride taşınabilsem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.