Cebrail yalcin
Hectopat
Brezilya. Favela'lar.

Hocam Almanlar biraz bencil ama Amerikalılar öyle değil. Amerikalılar da Türkler kadar cana yakın, orası ayrı bir mevzu tabi.Ben aslında cana yakınlık anlamında dedim, maddi anlamda değil.
Teksas'da bulunmadım bir şey diyemem, Alaska'ya gitmek istemezsiniz. New York fena değil, benim doğu tarafında favorim Rhode Island, güzel bir yer.Alaska.
Hiçbir şey için geç değil hocam üzülmeyin.Ah be, Kanada demişler. Ben de oyumu Kanada'dan, ama sadece güney kısımlarından kullanıyorum. Hem çok soğuk değil, hem Amerika'ya yakın. Sosyal olanakları gelişmiş, medeni bir ülke. Keşke ileride taşınabilsem.
Kendi içlerinde tabii öyle, ama benim yaşadıklarım pek öyle değilHocam Almanlar biraz bencil ama Amerikalılar öyle değil. Amerikalılar da Türkler kadar cana yakın, orası ayrı bir mevzu tabi.
Ah be, Kanada demişler. Ben de oyumu Kanada'dan, ama sadece güney kısımlarından kullanıyorum. Hem çok soğuk değil, hem Amerika'ya yakın. Sosyal olanakları gelişmiş, medeni bir ülke. Keşke ileride taşınabilsem.
Venice Beach'te bulunmadım, yanındaki Maria Del Rey'den gördüm ama o taraflara girmedim. Zengin bölgesi.Hocam Venice Beach'in oralarda çok fazla uyuşturucu ticareti döndüğü ve bağımlıların dolaştığı söyleniyor, doğru mudur?
Japonya çok değişik bir ülke. Ben de çok seviyorum ama aşağıdaki video fikrimi değiştirdi.Türkiye ve Japonya

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.