İngiltere'ye giderseniz restorantları ilk başta yasal haydut sanabilirsiniz, uyarayim, ben öyle hissetmiştim yaniTek bir cevap vermem zor. Kanada ve Almanya. İngiltere'yi de severim bunların yanı sıra.
(Lira'ya göre)
İngiltere'ye giderseniz restorantları ilk başta yasal haydut sanabilirsiniz, uyarayim, ben öyle hissetmiştim yaniTek bir cevap vermem zor. Kanada ve Almanya. İngiltere'yi de severim bunların yanı sıra.
Hocam mesela alım gücü nasıl, ülkenin insanları nasıl? Cevaplarsanız sevinirim.
Suudi Arabistan (zaten burada yaşıyorum, yaşamak istediğim yerde. Yönetimin siyasetini halka yüklemek doğru değil, gayet güzel hocam.)
Eki Görüntüle 819283
Aynen hocam, teşekkürler Allah sizede nasip etsin.O yüzden sistem canavar.
Ha bu arada söyleyesim geldi de benim ilk LA'e gidişim biraz sıkıntılıydı, 3 aktarma. İlk başta New York'a 8 saat sonra Chicago'ya 2 saat ve oradan da LA'e 4 saatte ulaştım, 4 sene önceydi, şu an 13 saatlik tek uçuş yapılıyor sanırsam.Peki Los Angeles normal standartlarda yaşanabilecek bir yer mi sizce, yoksa sadece gezip görülebilecek bir yer mi? Orada yaşam pahalıdır diye tahmin ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.