Aynen haklısınız, nasıl ki diğer çoğu şehir İstanbul gibi her gün farklı bir olay yoksa Amerika'da da çoğu şehir öyle. Ama bahsettiğim çoğu durum çoğu eyalet için geçerli.Bu arada o "yaşayan şehirler" olayı çok belli başlı yerlerde, işin biraz esprisi. Alaska veya Rhode Island'da her gün kopmayı beklemeyin.
Peki Los Angeles normal standartlarda yaşanabilecek bir yer mi sizce, yoksa sadece gezip görülebilecek bir yer mi? Orada yaşam pahalıdır diye tahmin ediyorum.Tek hissettiğim sidik kokusuydu Maria Del Rey tarafında.
Amerika'da çoğu yerde hayat pahalı zaten. Ama asgari ücret ile yaşanabilir oluyor. Türkiye gibi yaşanılabilirlik için en düşük maaştan vergi alınmıyor.Peki Los Angeles normal standartlarda yaşanabilecek bir yer mi sizce, yoksa sadece gezip görülebilecek bir yer mi? Orada yaşam pahalıdır diye tahmin ediyorum.
Eyaletlerde belli başlı yerler var, ama eyaletin her tarafında partileme yok. İfade yasağım olduğu için beğenemiyorum maalesef.Aynen haklısınız, nasıl ki diğer çoğu şehir İstanbul gibi her gün farklı bir olay yoksa Amerika'da da çoğu şehir öyle. Ama bahsettiğim çoğu durum çoğu eyalet için geçerli.
Yanlış hatırlamıyorsam California en yüksek saat başı asgari ücrete sahip. Hayat pahalı, ama İngiltere kadar değil.Peki Los Angeles normal standartlarda yaşanabilecek bir yer mi sizce, yoksa sadece gezip görülebilecek bir yer mi? Orada yaşam pahalıdır diye tahmin ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.