En sevmediğiniz insan türü

Yalan söyleyen, bir konu hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadığına rağmen ölümüne kendi dediğini savunan, bencil, egolu insanlar.

Rocket League oynarken ranked maçta gol yer yemez yenileceğini düşünüp oyundan çıkan tiplerden...
Aynen bunlar da çok kötü. Ama ben 41 Level Expert'im o yüzden karşıma daha çok Veteran ve Expert'ler geliyor. Onlar çok sıkıntı çıkarmıyor. :)

Nefret duyduğum tek tip insan var, o da ırkçı kişilerdir.
Halbuki aynı çamurdan yoğrulduğunu bilse dönüp kendi yüzüne tükürürdü herhalde.
Ha, bu farklı görüşlere tahammülüm yoktur anlamına gelmez, tam tersine; farklı görüşte olması değil, insan olması benim için yeterli olduğu gibi aynı zamanda baş tacım olmuştur her zaman.
Zaten uğruna canımı verebileceğim zıt görüşte olan arkadaşlarım, dostlarım var.
(Irkçılık bir görüş değil, kafadascılıktır. Ayrıca, ırkçı; savaşların, ülümlerin bu bağlamda yetim kalanların tek nedenleridirler)

@Neşeli Enginar bey, görmedim o konuyu, iyiki de görmemişim. Silindiğine de çok sevindim. Technopat'ı özellikle bu yüzden seviyorum zaten.

Ya düşünün, insan gibi yaşamak dururken, neden vahşi doğadaki hayvanlar gibi birbirimizi yiyelim?
Valla şahsen, bazen trollerle bile empati kurmaya çalışıyorum ki gayet de başarılı olduğumu söyleyebilirim :)

Görüş farklılığı mıdır insanı insanlıktan çıkaran yoksa o paslanmış kafatasının içindeki bencillik mıdır?
Buna cevap vermeyin lütfen :) (Zaten biliyoruz)

@er36po Bir kac saat önce bu konuda IRKCILIK ile ilgili bir tartisma cikti bu konuda... Lakin iletiler silindi yetkililer tarafindan.
IRKCILIK iyi bir sey olsaydi Hitler'e tüm dünya rahmet okuyor olurdu... :)
Hitler' i severim o da Atatürk'ü sevdiği için.
Sevmediğim insan tipi Öğretmenlere ama gerçek öğretmenlere laf yapanlar özellikle şuan ki nesil derste konuşuyor hoca sözlüsünü düşük veriyor,disipline yolluyor veya yok yazıyor sonra hocaya küfür ediyor aynı şeyi sınav sonrası yapıyor böyle tiplere hiç tahammülüm yok ırkçılık benim tahammül ettiğim bazı çok nadir durumlarda da desteklediğim yerlerdir.

@Neşeli Enginar bey, görmedim o konuyu, iyiki de görmemişim. Silindiğine de çok sevindim. Technopat'ı özellikle bu yüzden seviyorum zaten.

Ya düşünün, insan gibi yaşamak dururken, neden vahşi doğadaki hayvanlar gibi birbirimizi yiyelim?
Valla şahsen, bazen trollerle bile empati kurmaya çalışıyorum ki gayet de başarılı olduğumu söyleyebilirim :)

Görüş farklılığı mıdır insanı insanlıktan çıkaran yoksa o paslanmış kafatasının içindeki bencillik mıdır?
Buna cevap vermeyin lütfen :) (Zaten biliyoruz)
Hayvanlar bizden yani insanlıktan daha medeni bence bazı durumlarda :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı