Someone Else
Megapat
Daha fazla
Menfaatçi tiplerden nefret ediyorum.
Aynen bunlar da çok kötü. Ama ben 41 Level Expert'im o yüzden karşıma daha çok Veteran ve Expert'ler geliyor. Onlar çok sıkıntı çıkarmıyor.Rocket League oynarken ranked maçta gol yer yemez yenileceğini düşünüp oyundan çıkan tiplerden...
Hitler' i severim o da Atatürk'ü sevdiği için.@er36po Bir kac saat önce bu konuda IRKCILIK ile ilgili bir tartisma cikti bu konuda... Lakin iletiler silindi yetkililer tarafindan.
IRKCILIK iyi bir sey olsaydi Hitler'e tüm dünya rahmet okuyor olurdu...![]()
Hayvanlar bizden yani insanlıktan daha medeni bence bazı durumlarda@Neşeli Enginar bey, görmedim o konuyu, iyiki de görmemişim. Silindiğine de çok sevindim. Technopat'ı özellikle bu yüzden seviyorum zaten.
Ya düşünün, insan gibi yaşamak dururken, neden vahşi doğadaki hayvanlar gibi birbirimizi yiyelim?
Valla şahsen, bazen trollerle bile empati kurmaya çalışıyorum ki gayet de başarılı olduğumu söyleyebilirim
Görüş farklılığı mıdır insanı insanlıktan çıkaran yoksa o paslanmış kafatasının içindeki bencillik mıdır?
Buna cevap vermeyin lütfen(Zaten biliyoruz)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.