En tilt olduğum insan tipi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durun. Bi sakin olun. Birbirinizin görüşleri farklı olabilir ancak birbirinizin görüşlerine saygılı olmalısınız.

Z kuşağının çektiğini hiçbir kuşak çekmedi, girilen sınavlar, değişsen sistem ve tokatlanan hayaller. Bence Z kuşağından korkuyorsunuz, çok daha uyanık ve saçmalıklardan usanan insanlar yetişti ve koyun olmaya niyetleri yok.

Ulan millete hakaret etmeden bir yorum yap ya. Millet Z kuşağından niye korksun üstün ırk falan mısın? Normal insansın 10 yıl sonra kuşaktan çıkacaksın. Harbi boş yapıyorsunuz bakın harbi.
Ulan millete hakaret etmeden bir yorum yap ya. Millet Z kuşağından niye korksun üstün ırk falan mısın? Normal insansın 10 yıl sonra kuşaktan çıkacaksın. Harbi boş yapıyorsunuz bakın harbi.

Sonra Z kuşağı kötü gösteriliyor. Millete bir saygınız değeriniz var mı? Biri İslam'a masal der biri millletin siyasi görüşünü sorgular. Millete sosyal medya kullanmayı zehir edersiniz be.

Z kuşağının çektiğini hiçbir kuşak çekmedi, girilen sınavlar, değişsen sistem ve tokatlanan hayaller. Bence Z kuşağından korkuyorsunuz, çok daha uyanık ve saçmalıklardan usanan insanlar yetişti ve koyun olmaya niyetleri yok.
Muhteşem bir giriş; konu bambaşka bir şey üzerindeyken siyasete çekmek, bravo. Sakın ben onu kast etmiyordum demeyin, koyundan belli oluyor zaten.
Ben forumda siyasetin yasaklanması ya da turuncu sitedeki gibi ayrı bir kategorinin açılmasını savunuyorum. Konu dışında bu tarz muhabbetleri okumaktan bıktım artık. Yakında bu konu hakkında bir konu da açarım muhtemelen.

Vallahi yeter insanın sabrı taşıyor ya. 18 yaşındaki adam kendisinden büyük adama koyun çomar gibi laf edecek sonra ben bu ülkenin geleceğiyim. Ya git işine dalga mı geçiyorsunuz ya? Dalga mı geçiyorsunuz kardeşim siz. Türkiye cumhuriyetinde kimse kimseden üstün değildir. Z kuşağı isen saygımı bil millete hakaret etme sonra üstüne laf gelince ağlama.

Linç yiyebilirim ama söyleyeceğim, yetti artık. Z kuşağının neredeyse tümüne tilt oluyorum ama belli etmemeye çalışıyorum. Tavırları, düşünceleri hiç hoşuma gitmiyor.
Küçük bir düzenleme, siz de pek masum durmuyorsunuz. Tavır konusunda haklısınız ancak düşünce konusunun da nereye gittiği belli.

Küçük bir düzenleme, siz de pek masum durmuyorsunuz. Tavır konusunda haklısınız ancak düşünce konusunun da nereye gittiği belli.
Nereye gidiyor tam olarak? Düşünce dedim sadece, detaya girmedim. Nasıl kesin bir karar verdiniz?

Nereye gidiyor tam olarak? Düşünce dedim sadece, detaya girmedim. Nasıl kesin bir karar verdiniz?
Yani hocam ne bileyim, genelde pek masum yerlere gitmiyor. Yanlış anladıysam kusura bakmayın :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı