En ucuz Call of Duty Modern Warfare nereden alınır?

maelesef xbox um var ama ps im yok
ps now diye bir uygulama var bilmem biliyormusun oradan ps hesabı açıp deneyebilirsin fakat bu konu hakkında çok bilgim olmadığı için araştırabilirsin yada oynasana.com adlı bir site var bayağıdır sektörde varolan bir site zaten enis kirazoğlu izlediysen belki reklamlarını görmüşsündür orada yanlış hatırlamıyorsam mw vardı ben o siteden sims 4 almıştım sana key geliyor onu giriyorsun.
 
Hocam Razer Gold ile çok ucuza alabilirsin.

Biraz baktım ama bir cüzdan gibi kartı falan var uyulamadan ucuza falan mı aldırıyor olayı nedir?

PS Now diye bir uygulama var bilmem biliyor musun oradan PS hesabı açıp deneyebilirsin fakat bu konu hakkında çok bilgim olmadığı için araştırabilirsin ya da oynasana.com adlı bir site var bayağıdır sektörde var olan bir site zaten Enis Kirazoğlu izlediysen belki reklamlarını görmüşsündür orada yanlış hatırlamıyorsam MW vardı ben o siteden Sims 4 almıştım sana key geliyor onu giriyorsun.

Bakacağım teşekkürler.
Hocam razer gold ile çok ucuza alabilirsin
sanırım razer gold da yok o oyun
 
Son düzenleme:
Hocam Razer Gold da 10 euroluk bilizard key 103 Gold'a geliyor.
1Gold = 1 TL.
 

Dosya Ekleri

  • 983424F4-9E86-4BAB-A485-86DA07680344.png
    983424F4-9E86-4BAB-A485-86DA07680344.png
    83 KB · Görüntüleme: 53
Niye o oyunu alacaksın ki 2 ay önce yeni oyun çıkmışken? MPde adam zor bulur,aktif content yok,ölü oyun gibi bir şey.O paraya yeni oyunu almalısın.
 
Niye o oyunu alacaksın ki 2 ay önce yeni oyun çıkmışken? MP'de adam zor bulur, aktif content yok, ölü oyun gibi bir şey. O paraya yeni oyunu almalısın.

Yeni oyun hikaye değil mi hikayeside 4-6 saat arasıymış o para verilmez bence sen hangi oyunu önerirsin ben Vanguard'dan bahsediyorsun gibi cevap verdim farklı oyunlardan bahsediyorsak KB anlayamadım hangi oyundan bahsettiğini.
Hocam Razer Gold da 10 euroluk bilizard key 103 Gold'a geliyor.
1Gold = 1 TL.

600 TL'ye falan geliyor o zaman oyun.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı