En ucuz şekilde site kurmak için tavsiyeler

Jony Jony

Decapat
İyi forumlar. Bu konuya biraz yabancıyım, yardımlarınızı bekliyorum. Başlıktaki gibi en ucuz şekilde site kurmak istiyorum. Bilindiği üzere ücretsiz olan siteler var ancak o tarz yerlere adsense vb. eklentiler eklenemiyor.
Kısaca adsense vb. eklentiler ekleyebileceğim en ucuz siteyi kurmayı istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyebilirsiniz. Sonuçta taahhütlü bir durum yok ortada. Baktınız beğenmediniz iptal edersiniz. Domaini 1 sene ücretsiz verdiler. Bu tarz sitelerden kurulmasını destekliyorum. Aksi taktirde kullanıcı kendisi siteyi kurduğu zaman çok fazla siber saldırı gerçekleşiyor. Siteyi düzeltmek için ekstra ücretler ödemek zorunda kalırsınız. Wix gibi firmalar garantili site hizmeti veriyor diyebilirim.

Ucuza “.club”, “.xyz” gibi ucuz domain ve beleş veya çok ucuz hostinglerle birlikte Wordpress ile çok ucuza site açılabilir.

Wordpress de daha önce ücretsiz versiyonda site kurduğum için bu seçenek daha iyi gibi.
Wordpress de daha önce ücretsiz versiyonda site kurduğum için bu seçenek daha iyi gibi.
Ucuza “.club”, “.xyz” gibi ucuz domain ve beleş veya çok ucuz hostinglerle birlikte Wordpress ile çok ucuza site açılabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı