En ucuz şekilde site kurmak için tavsiyeler

Domain+yıllık giriş seviyesi ortalama hosting ile 150-200 lira civarına mâl edebilirsiniz lakin bildiğim kadarıyla CPanel'e zam geliyor. Eskisi gibi ucuz hosting bulmak biraz daha zorlaşacak gibi bundan sonra.

Hocam eğer şu an alırsam aylık veya ucuz şekilde almayı düşünüyorum web sitesi için domain + hosting yeterli doğru mu?

Hocam eğer şu an alırsam aylık veya ucuz şekilde almayı düşünüyorum. Web sitesi için domain + hosting yeterli. Doğru mu?
Yeterli hocam. Sonra da kolaya kaçmak isterseniz hangi CMS yazılımını (Wordpress, Joomla, Drupal gibi) kuracaksanız kurup sitenizi yayına alabilirsiniz.

Hocam ne içi açıyorsunuz ? işletmeniz içinmi ?
Ufak çaplı bir site işletme için değil.
Yeterli hocam. Sonra da kolaya kaçmak isterseniz hangi CMS yazılımını (Wordpress, Joomla, Drupal gibi) kuracaksanız kurup sitenizi yayına alabilirsiniz.
Hocam wordpress biraz kullandığım için ordan yapsam daha iyi olurdu en ucuz şekilde wordpress den site kurup adsense eklemek amacım zaten.
Hostinger olarak ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
o Parayı çok da fazla olmayacak şekilde çıkardığımı var sayalım bana domain ve hosting önerirmisiniz
Hız hosting, güzel hosting veya turhost olabilir. Karar sizin hız hosting daha küçük bir firma olduğu için içlerinde en ucuz olanıdır bana da biri önermişti kullanmak nasip olmadı ama ilgililer telefonda arayıp memnun olup olamadığımız falan sormuşlardı. Bende de bir aralar wordpress sitesi vardı eğer bu tarz bir site açarsanız yardımcı olabilirim.

Sağ olun her şey için hız hosting de yıllık .com alan hediyesi ile 70 TL bu paketiyi geldi gözüme bunu alıp WordPress bağlamayı düşünüyorum. Bir sorum olursa tekrar iletirim.
En mantıklısı yıllık 70 TL .com uzantısı ile almak sizce nasıl olur en mantıklısı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı