En Ucuz SSD Önerisi

Yer
Detroit
Daha fazla  
James Donkey 128 GB alacaktım ama incelemeleri görünce almamaya karar verdim. Sizce almalı mıyım? 3-4 ay sonra değiştireceğim zaten. Bütçem çok kısıtlı. Ben olsam alırdım ama size güveniyorum. Almamalısın diyorsanız en fazla 250 TL en ucuz 3D NAND SSD önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende james donkey almıştım firma tarafından hiçbir yazılımsal desteği ve ömür garantisi yok fakat fiyatı çok uygun 10 aydır kullanıyorum hiçbir yavaşlama bulunmamaktadır.Beni memnun ediyormu ediyor hız konusunda hiçbir problemim yok verdiği hızın tamamını verimli veriyor ilk gün gibi, Ömür konusunda 7/24 bilgisayarım açık test programında %100 güvenli olarak gözükmektedir. Yaklaşık 4 senede garantisi var incehesap tarafından problem olduğunda hemen ücretsiz gönderip degiştirebilirsin. Fakat pişman oldum ssd konusunda ucuz olsun yeter diyordum emin olun 120gb yerine 240 gb olanı alıp Samsung kalitesinde almak en iyisidir. James donkey taraftarı değilim fakat sırf başka yerlerden okuyup yoruma verin kaybolsun istersen bu markayı al gibi yorum yapacaklar tamamen boş konuşmaktadır. Fiyatı ucuz ömrü gidebildiği kadar kullanacağım ve eğer giderse 2-3 sene sonra tekrardan kontrol edip konu açacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı