En üzücü bilgisayar kazaları

Çok üzüldüğüm söylenemez ama LoL'de internetin gitmesine sinirlenip kulaklığımı ekrana fırlatmıştım, mavili mavili çizgiler çıkmıştı. Sonra bunu yaptığım an daha pişman oldum ama durumu bizimkilere açıkladığımda bana ayrı internet çektiler mesela. O gün bu gündür ailemin çok özel olduğunun bilincindeyim ve belki eskisine göre daha çok kıymetlerini bilip kendi hayatıma değer veriyorum. Canlarım benim.

Kardeşim müsade verirsen aileni türünün son örnek ailesi olarak sergilemek istiyorum.

Bi ara sol üstü baya bi açılmıştı. (Galiba düşürerek oldu.) Ondan sonra açma tuşu bozuldu başka tuş koyduk. Sonra o da gitti kırık kısma bastırıp ekranı yavaşça kapayarak açıyordum. Sonra şarj girişi de bozuldu gönderdik servise. (Hemde açma tuşu bozuk diye.....) Sonra yapamayıp içindeki GT 730' u (ç)alıp bize geri getirdiler.

CS:GO oynuyordum FPS düştü laptopun ekranına yumruk attım ölü pikseller oluştu

Ondan günler sonra yine CS:GO oynuyordum oyuna sinirledim kalktım ayağa koştum kendimi yere paralel yaparak laptopun ekranına uçtum bu sefer ekranı tam gitti

Küçükken bilgisayarda Midtown Madness oynuyordum bir NPC yüzünden polise yakalandım kasaya sert bir tekme attım kasanın ortasının belli bir kısmı saydam plastik olduğu için ayağım içine girdi işlemci fanının bir kanadını kırdım

Yaklaşık 3 ay önce GTA 5 oynuyordum dokular yüklenmiyordu bu yüzden oyundan atıyordu yine aynı şey oldu 1TB'lık taşınabilir harddikse sert bir yumruk indirdim o da öldü

En üzücü hangisi bilmiyorum ama en son yaşadığım kaza; Notebook'un klavyesine kola döktüm. Kuruyup yapış yapış olmaması için sıvı temas eden tüm tuşları söküp üst kapaklarını söktüm. Kulak temizleme pamuğu ile tek tek sildim. Yaklaşık 20 tuşu temizledikten sonra ters bir hareket ile sağ shift tuşunun membranını koparttım. O gün bu gündür sağ shift tuşum çalışmıyor. Ama geri kalan 19 tuş sorunsuz çalışıyor. Temizlemeseydim 20 tuş yapış yapış olacaktı.

Üst fanı takarken vidayı tam olarak anakartın arkasına düşürdüm. Kasanın kapağında filan yoktu. Bunu nasıl başardım anlamadım. Hala anakartın arkasında duruyor. Bir gün yeni bilgisayar alırsam anakartı söküp o vidayı alacağım.

Komşunun bir tane bilgisayarı vardı hangi ayarlar ve FPS hatırlamıyom ama BF1 oynatıyordu neyse işte sonra bir kere gitmiştik takılıyordum falan yanlışlıkla ayağımla kasayı düşürdüm sonra onlar farkına varmadan gittik ondan sonraki gidişimizde ne oldu hatırlamıyom ama sanırım çalışıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı