En utanç verici anınız

Bir keresinde de internet kafeye gitmiş, çocuk aklımla klasör içerisindeki oyun kısayollarını usb'ye kopyalamış, evde oynama heyecanı ile eve gitmiştim. Kısayolların oyunun kendisi olmadığını, sadece oyunu açabilmek için adı gibi "kısayol" olduğunu utanç verici şekilde öğrenmiştim.

Bu bana da olmuştu, arkadaşıma oyun verecektim USB'yi hazırladım diye gittim kısayolları koydum çocuk ertesi sabah sen ne m*l adamsın deyip deyip durdu.

İlk okulda tuvaletteydim ve çıktığımda birisi hortumla ıslatmıştı beni ve çok gülmüştü bana bende ağlamıştım şimdi ki aklım olsaydı eşek sudan gelinceye kadar ıslatarak döverdim onu.

Çocuğuz be kardeşim, ne bilelim. Şimdi gülümseyerek anıyorum o günleri ama hala yüzüm kızarır hatırladıkça
İnanmazsın hissi bile aklımda
Bu bana da olmuştu, arkadaşıma oyun verecektim USB'yi hazırladım diye gittim kısayolları koydum çocuk ertesi sabah sen ne m*l adamsın deyip deyip durdu.
Ahahahahaha

Komtanim arkadaşım banyo yaptircak bb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…