En yakın kız arkadaşım benden hoşlanıyor

babavizyon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar kızla yakın arkadaşız geçen sefer hiçbirine evlenmezsek evlenelim dedinmi dedi hayır dedim o zaman 30 yaşına kadar evlenmezsek evlenelim dedi. Geçen sefer 30 yasini beklemeyelim bence falan dedi konuşurken ben şakasına anneme evlencem ben onunla dedim dedim gelinin anne bak de dedi sonra şaka yapiyorum dedi bana karşı çok yakın davranıyor çiftleri gördüğümüzde sırları ne acaba diyorum belki kör değillerdir diyor. Omzuma yatıyor bacağıma yatiyor beni kiskaniyor kisaca sizce durum nedir? Yani hoslaniyor mudur benden? Bir de bir anda seni seviyorum dedi ne anlamda dedigimde ise ne anlamda olduğu neyi degistirir dedi ben seni sorguluyor muyum seviyorum dediğin zaman dedi ama bir anda ismini söyleyip tek seni seviyorum yazdi. Sizce durum nedir hoşlanıyor ise yardım edin vallahi bilmiyorum ne yapacağım onceden hiç sevgilim olmadı.

Seviyor kanka aynısını yaşadım. Git çıkma teklif et.

Emin misin kanka aramız bozulmasın. Arada bana asik misin veya askimdan dolayidir falan diyor.Kabul ettimi seni?

@Teknocuk kanka kız küçük adımlar yuzunden sana vereceğim şeyi veremiyorum dedi bende büyük adımlar atalım o zaman dedim olur dedi ne yapayım?

Son düzenleme:
Emin misin kanka aramız bozulmasın. Arada bana asik misin veya askimdan dolayidir falan diyor.Kabul ettimi seni?

@Teknocuk kanka kız küçük adımlar yuzunden sana vereceğim şeyi veremiyorum dedi bende büyük adımlar atalım o zaman dedim olur dedi ne yapayım?
Hoşlanıyor çok bariz. Bence kibarca teklif et. Yine yakın olduğun bir anda "istersen ilişkimizi bir üst boyuta taşıyabiliriz" gibisinden. Hem aranız bozulmaz olumsuz olma durumunda hem de olacağı varsa olmuş olur. Direk pat diye senden hoşlanıyorum tarzı deme. Kararı sadece ona itme.

Hoşlanıyor çok bariz. Bence kibarca teklif et. Yine yakın olduğun bir anda "istersen ilişkimizi bir üst boyuta taşıyabiliriz" gibisinden. Hem aranız bozulmaz olumsuz olma durumunda hem de olacağı varsa olmuş olur. Direk pat diye senden hoşlanıyorum tarzı deme. Kararı sadece ona itme.

O zaman gene ayni seyi derse iliskimizi ust boyuya taşıyabiliriz diyorum nasıl yani derse senden hoşlanıyorummu diyeyim?

@Yagami_Light07 kanka seni seviyorum dedi bende snei seviyorum dedim uyicakti ne anlamda ????dedi napayim? @Yagami_Light07

O zaman gene ayni seyi derse iliskimizi ust boyuya taşıyabiliriz diyorum nasıl yani derse senden hoşlanıyorummu diyeyim?

@Yagami_Light07 kanka seni seviyorum dedi bende snei seviyorum dedim uyicakti ne anlamda? Dedi ne yapayım? @Yagami_Light07

Nasıl yani anlamadım kız açıldı mı sana? Açıldıysa basit direk kabul et. Kendinin de ondan hoşlandığını belirt. Sevgili olmayı teklif et.

Nasıl yani anlamadım kız açıldı mı sana? Açıldıysa basit direk kabul et. Kendinin de ondan hoşlandığını belirt. Sevgili olmayı teklif et.
Acilmami bilmiyorum diyor bazen seni seviyorum diye ama ilk defa ne anlamda diye sordu napayım?

Ben dedim zaten bende snei seviyorum diye ama şuan ne anlamda????? Yazdığı için tıkandı

Acilmami bilmiyorum diyor bazen seni seviyorum diye ama ilk defa ne anlamda diye sordu napayım?
"Aşk anlamında. Bence birbirimize çok yakışıyoruz gerek fiziksel gerek düşüncelerin çok hoş. Aramızdaki ilişkiyi de seviyorum. Bence güzel bir çift olabiliriz." Bu şekil yazabilirsin.

Bence direk ne anlamda olmasini istersin diyip ordan ne derse ona göre diyimmi?
Sen gerçekten hoşlanıyor musun bu kızdan? Daha çok benchte tutmak istiyorsun gibi. Kararı tamamen ona bırakma. Kız belli ki senden hoşlanıyor. Böyle çok ortaya gibi geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı