@Salih Gürbüz Hocam cihazın çıktı kalitesinden oldukça memnunum ancak bu sorun canımı sıkıyor ne yaptıysam çözemedim. Nozülden fazla akış sağlanmasıyla alakalı durum olsa duvarlara ve katmanlara da sürtmesi gerekir ancak öyle bir durum söz konusu değil. Mükemmel derecede kağıt gibi ilk katman alıyorum ancak nozül sadece dolguya sürtüyor. Dolgu esnasında bildiğin tırr tırr sürtüyor baskıya. Attığınız videolardan 2.si ilk katman sorunluyken yaptığım ayar. O ayarda sıkıntı yok dediğim gibi ilk katman harika çıkıyor ancak ilk videodakini yarın deneyeceğim çok sağ olun.
@Siyah Martı Yazıcı cura ve prusa'da resmi olarak ekli olmadığı için devam etme özelliği çalışmıyordu sanırım. Creality Print'ten yazdırdığım zaman devam etmek istiyor musunuz diye uyarı veriyor ancak anlam veremediğim şekilde kaldığı yerden değil baştan başlıyor. Zaten kullanışlı bir ayar olmadığı için üzerine düşmedim.
Şu an çözmem gereken sorun bu nozül sürtme sorunu. Gyroid de denedim onda dolgunun yapısından kaynaklı makine çok sarsıldığı için sürtüp sürtmediğini çözemedim. Dediğim gibi sorunum dolgu yüzeyinin pürüzlü olmasından kaynaklanıyor sanırım çünkü duvarlar pürüzsüz basılıyor ve sürtme olmuyor.
Resmini eklediğim ayarlar ne anlama geliyor acaba?
1500 olanlar varsayılan olarak 2500 idi bunun bir faydası dokunur mu dersin hocam?
@Salih Gürbüz İlk videoyu yarını bekleyemeyip denedim hocam tam olarak olması gereken şekilde sonuç veriyor. Herhangi bir eksik veya fazla filament vermesi söz konusu değil.