Ender3 V2 baskı hatası

Teşekkür ederim, iyi bayramlar.

Ben 45lik olandan basmıştım, PLA+ ile. Slota girmesi için başta çekiçle ikna etmem gerekmişti ama bu baskıya bağlı olarak değişebilir.

Alttaki görselde gözüken siyah pedler makinenin kendi ayakları yani onları sökerken dikkat.
Teşekkür ederim hocam normal PLA ile 45'likten basmaya başlayacağım. Cihazın kendi pedleri sanırım basılan modelin altına ek olarak takılacak dimi 🙂

İyi geceler hocam, nasılsınız? keyfiniz sağlığınız iyidir umarım. Ayak baskılarını da tamamladım, ardından Marlin 2.0.7 güncellemesi yaptım ancak BL Touch için uyumlu değil sanırım BL Touch ile birlikte kurmam gereken en uygun sürüm hangisidir? veya Marlin 2.0.7'ye ek bir ayar mı yapmam gerekiyor BL Touch için. @Siyah Martı

Daha eski sürümlerinde bile BLtouch desteği var, bunda da vardır. Bu tip sorunlar genelde bir satır kod eklemeyle, başkasını devre dışı bırakma vb. şekilde derlemeyle çözülüyor.

Sorunu tanımlayan şekilde aratırsan çözüm şansın daha yüksek olur.

Şu an güncel sürüm 2.1 sanırım. 2.0.7.2'de bir bug varsa ve çözümü araştırıp bulamıyorsan bir sonraki sürümü deneyebilirsin. Benim tecrübe ettiğim bir durum olmadığı için adresleme yapma şansım yok.

Merhaba herkese mutlu hafta sonları dilerim öncellikle. Geçen hafta aldım yazıcımı ve 2 adet sorunsuz xyz küpü bastım, daha sonra aşağıda resimde gördüğünüz modeli bastım. Fakat son 3 gündür model basamıyorum pişmaniye gibi dağılıyor modeller, 14 saatlik bir modelin ilk 4 saati sorun yokken sabah kalktığımda manzara çok kötü oluyor resimleri aşağıya bırakacağım. Cura dilimleme kullanıyorum ve bl touch da mevcut. Müsait vaktinizde değerli tecrübelerinizi dinlemek istiyorum @Siyah Martı

Hocam sorunu çözdünüz mü aynı sorun bende de var.

Merhaba herkese mutlu hafta sonları dilerim öncellikle. Geçen hafta aldım yazıcımı ve 2 adet sorunsuz xyz küpü bastım, daha sonra aşağıda resimde gördüğünüz modeli bastım. Fakat son 3 gündür model basamıyorum pişmaniye gibi dağılıyor modeller, 14 saatlik bir modelin ilk 4 saati sorun yokken sabah kalktığımda manzara çok kötü oluyor resimleri aşağıya bırakacağım. Cura dilimleme kullanıyorum ve bl touch da mevcut. Müsait vaktinizde değerli tecrübelerinizi dinlemek istiyorum @Siyah Martı
Hocam sorunu çözdünüz mü banada yardım eder misiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı