Endgame vs Infinity War

Sizce?

• Katılıyorum

Oy: 3 21,4%
  • Katılmıyorum

Oy: 1 7,1%
  • 3000 kere Iron Man

Oy: 10 71,4%

• Oy verenlerin toplamı
    14

amma

Hectopat
Biliyorum üstünden zaman geçti ama yine de sorasım geldi 🌂

Endgame yeni izledim sayılır ama açıkçası bir Infinity war kadar değildi nedense. O son film olma heyecanını alamadım bir türlü. Bilgisayardan izlediğim için mi yoksa Infinity War ilk olduğu için mi ya da üzerinden uzun zaman geçtiği için mi böyle oldu bilmiyorum.

Duyduğum kadarıyla çoğu kişi de böyle düşünüyor. Acaba buradakiler ne düşünüyor?

Katılıyorum. Infinity War sonrası End Game'e büyük bir iştahla gittim ama resmen ilk yarım saat sonrası "Bu ne la?" oldum:) Yani bildiğin dostluk, kardeşlik ve umut üzerine bir tanıtım filmi izler gibi oldum:) Açıkçası hayal kırıklığı demiyeyim o kadar gömmeyeyim ama beklediğimi bulamadım ne yazık ki.

Katılıyorum. Infinity War sonrası End Game'e büyük bir iştahla gittim ama resmen ilk yarım saat sonrası "Bu ne la?" oldum:) Yani bildiğin dostluk, kardeşlik ve umut üzerine bir tanıtım filmi izler gibi oldum:) Açıkçası hayal kırıklığı demiyeyim o kadar gömmeyeyim ama beklediğimi bulamadım ne yazık ki.
Bu kadar fazla izlenmesinin sebebi de infinity war du diye düşünüyorum. Sinemaya giden evden korsan izleyen herkes beğenip endgame gitmişti.

Beklentinize göre değişir bu konu. Bence gayet iyi normal seviyede idi ama daha iyisi olabilir miydi tempo açısından olabilirdi bence.

@amma Marvel evrenini ben seviyorum ya:) İzlerim yani. Fakat Avengers serisinin yeni filmi gelse bu kadar hevesle gitmem ama. Çünkü End Game'de beklentim yüksekti baya ama seviyeyi düşürdü bence.
Endgame'deki sahneden bahsediyorum.
Pardon:) Aynen harcadılar gibi resmen:) Bence Hawkeye gitseydi daha iyiydi🤣

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı