Endüstri mühendisliği okunur mu?

Nerde okuyor hocam abiniz? Aslında ben de direkt bilgisayar istiyordum ama bu aralar bilgisayar bölümlerinin sıralamaları çok fazla arttığı için endüstri düşünmeye başlamıştım ama dediğiniz gibi bilgisayar mühendisliğinde kendini geliştirmek çok daha önemli sanırsam.
Bilgi üniversitesinde özel üniversite de burslu kazanmıştı o.
 
Öyle de zengin 2 iq insanlara katlanmanız gerekecek ve bursun iptal edilmemesi için sınavlardan belirli puanın üzerinde almanız gerekecek.
Doğru hocam orası da öyle ama mecbur okumak lazım bir şekilde. Kuzenim de özel ünide okuyordu burslu ilk 12 binle girdi 2 milyon sıralama yapmış fabrikatör oğlu çocukla aynı diplomayı aldı. Mezuniyet törenindeki hareketlerini bir görseniz çocuğun sanırsınız ilkokul çocuğu.
 
Arkadaşlar merhaba, şu an 11. sınıfım ve hangi mesleği seçeceğimden tam emin olmadığımdan meslekleri araştırmaya başladım endüstri mühendisliği gözüme çarptı ve ilgimi de çekmedi değil. Ankara'da okumak istiyorum bu sebeple şu anlık hedefim Hacettepe endüstri mühendisliği fakat yazılıma da ilgim var bilgisayar mühendisliği ve endüstri mühendisliği arasında kaldım. Hangi mühendislik daha iyidir sizce? ( @Evrener hocam forumdaki diğer konulara bakmıştım da siz de endüstri mühendisisiniz sanırsam, yardımcı olursanız çok mutlu olurum)
Ben de 11. sınıfım ve sizle aynı ikilemde kaldım. Siz ne yapmaya karar verdiniz? Açıkcası endüstri okusam da iş bulacağımı düşünüyorum, fakat maaş konusunda en alt mühendislik diyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı