Enes Batur Öğrenci Yurduna Yerleştirildi

Dostum ben virüs kaptığını okumadım, @kino dostum haklısın, uymamış ve ekibindekiler den corona olan olmuş, bunlarıda yaz sonra benim gibi yanlış anlayanlar olabilir.

Dostum ben virüs kaptığını okumadım.

Kız arkadaşı da beraberinde karantinaya alınmış. Normalde evinde geçirebiliyorsun ama ihlal edersen seni kendi denetimlerinde yurtlara alıyorlar başkalarına bulaştırmaman için. Bu da farklı bir kaynak.

Az önce o kaynağı okuyordum, dostum ekibindekilerden corona olan çıkmış vs. ama Enes Batur dışarı çıkmış, haklısın, ama bunlarıda yazmalısın konu başlığının altındaki yerlere, ben sadece coronaya aldırış etmemiş ve dışarı çıkmış gibi okuyup yazmıştım, şu filyasyon ekibindekilerden corona çıkmış vs. yaz bence, benim gibi yanlış anlayan çıkabilir.

Gereksiz bir kişinin gereksiz bir hareketi daha. Böyle bir embesilden zaten bu beklenirdi.

Hem karantinadan kaçıp hepimizin sağlığını tehlikeye atıyor hem de "Üzerime oynanan büyük bir oyun var" diyor. Ne beklenir zaten böyle bir embesilden başka?

Onu bunu geçtim, böyleleri nasıl ünlü oluyor, hayret ediyorum.

Bence ilk mesajı baştan aşağı tekrar oku tüm detaylarını yazdım hatta ilk cümlede virüse yakalandı geçiyor. Daha nasıl anlatayım ki. Neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…