Etrafta Epic' i savunanların sesi çıkmıyor. Millet 3 gün oturup indirmenin bitmesini mi bekleyecek? Daha önce de dedim. Epic' in Steam' in yerini alması için daha yıllar var. Hatta dur. Hiç alamaz çünkü 16 yıllık deneyimi GTA V' i bedava vererek yeneceklerini sanıyorlar. Epic yalakaları yıl önemli değil diyor, belli oluyor nasıl önemli olduğu.
Bizim mahalle kokoreççisi bile bu Epic' ten daha iyi hizmet sunuyor insanlara. Milyar dolarlık şirketmiş. Steam' den öldürseniz vazgeçmem artık.
Etrafta Epic' i savunanların sesi çıkmıyor. Millet 3 gün oturup indirmenin bitmesini mi bekleyecek? Daha önce de dedim. Epic' in Steam' in yerini alması için daha yıllar var. Hatta dur. Hiç alamaz çünkü 16 yıllık deneyimi GTA V' i bedava vererek yeneceklerini sanıyorlar. Epic yalakaları yıl önemli değil diyor, belli oluyor nasıl önemli olduğu.
Bizim mahalle kokoreççisi bile bu Epic' ten daha iyi hizmet sunuyor insanlara. Milyar dolarlık şirketmiş. Steam' den öldürseniz vazgeçmem artık.
Etrafta Epic'i savunanların sesi çıkmıyor. Millet 3 gün oturup indirmenin bitmesini mi bekleyecek? Daha önce de dedim. Epic'in Steam'in yerini alması için daha yıllar var. Hatta dur. Hiç alamaz çünkü 16 yıllık deneyimi GTA V'i bedava vererek yeneceklerini sanıyorlar. Epic yalakaları yıl önemli değil diyor, belli oluyor nasıl önemli olduğu.
Bizim mahalle kokoreççisi bile bu Epic'ten daha iyi hizmet sunuyor insanlara. Milyar dolarlık şirketmiş. Steam'den öldürseniz vazgeçmem artık.
Sadece Türkiye değil, Amerika' da bile 1mbps internetle bağlanan insanlar var. Yazık ya olacak iş değil. Bilgisayara yazık, elektrik faturasına yazık, zamanına yazık. Olacak iş değil ya akıl sır erdiremiyorum bir de Steam' e kafa tutacaklar.
genelde duruyo beyler ama az önce gta 5 73 gb de gitti . ama bazı istisnalar dışında. sıkıntı yok rahatça kapatabilirsin indirmeyi iptal etmeden sadece duraklatarak
bu küfredenleri bilmiyorum gayette başarılı epic games sadece gta 5 e yoğun bi ilgi var ve bunu kimse beklemiyodu. adamlar kaç büyük oyunu bedava yaptı bişe olmadı gta 5 yaptılar çöktü. ki indirme hızlarında normalde sorun yok herkes indiriyo diye mecbur hızları azalttılar. normalde 3 mb indiriyodu sn de ordada indiriyo şu an sadece yoğunluk var
Genelde duruyor ama az önce GTA 5 73 GB'de gitti. Ama bazı istisnalar dışında. Sıkıntı yok rahatça kapatabilirsin indirmeyi iptal etmeden sadece duraklatarak.
Durduranların bir kısmında silinmiş bir kısmın da silinmemiş durdurmayanlarında aynı şekilde kısaca işiniz şansa bağlı. Bu zamanda böyle bir firmanın Launcher'ı üzerinde böyle saçma bir olay yaşanması güldürüyor.