mehmet_yldz
Kilopat
Evet arkadaşlar Fortnite yüklüyordum, bilgisayarı kapatacağım, açtığımda kaldığım yerden devam eder mi?
Ya biri bana bu konuda %100 olarak kesin bir cevap verebilir mi?
GTA 5 indiriyorum PC kapansa indirilenler silinir mi?
Fişinden çekerseniz oluyor ben denedim oldu umarım sizde de olur bunu test etmek için bir 100 MB falan indirin.
Tam olarak hala emin değilimYa biri bana bu konuda %100 olarak kesin bir cevap verebilir mi?
100kb ile indiriyor hocam kaç yılda biter sen düşün.Zaten Steam'in yanından bile geçemez ama yani marka olmuş bir sektörün Launcher'ında böyle bir sorun olmamalı diye düşünüyorum. Şaka gibi benim de gitti hocam![]()
Ya biri bana bu konuda %100 olarak kesin bir cevap verebilir mi?
Arkadaşlar aldığım bazı bilgilere göre indirdikten sonra kapatınca sıfırlanmıyor, inecek dosya boyutundan indirdiğiniz dosya boyutunu düşüyor. Doğru mu bilmiyorum denyeceğim şimdi.
Sunuclar desem... Alakasız. Biz en iyisi şu aralar indirmeyelim bir şeylerİlk indirmeyi durdurup tekrar başlattığımda böyle oldu fakat ikinci kez durdurup tekrar başlattığımda indirdigim 70GB'lik kisim silinmisti bastan indiriyordu.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.