Epic Games Bilgisayarı Kapatıp Açınca İndirme Sorunu

Ya biri bana bu konuda %100 olarak kesin bir cevap verebilir mi?
GTA 5 indiriyorum PC kapansa indirilenler silinir mi?
Tam olarak hala emin değilim 🙃 ama ayarlar kısmından bilgisayarım açıldığında çalıştır tikine bastığınızda oluyor. Bir kere elektrik gitti geldi açtığımda devam etti. Sonrasında garip bi şekilde dosya boyutu 160 gb oldu bug a girmiştir diye kapatıp tekrar açtım düzeldi ve kaldığı yerden devam etti. Yani inşallah yanılmıyorumdur.

Arkadaşlar aldığım bazı bilgilere göre indirdikten sonra kapatınca sıfırlanmıyor, inecek dosya boyutundan indirdiğiniz dosya boyutunu düşüyor. Doğru mu bilmiyorum denyeceğim şimdi.

Arkadaşlar aldığım bazı bilgilere göre indirdikten sonra kapatınca sıfırlanmıyor, inecek dosya boyutundan indirdiğiniz dosya boyutunu düşüyor. Doğru mu bilmiyorum denyeceğim şimdi.

İlk indirmeyi durdurup tekrar başlattığımda böyle oldu fakat ikinci kez durdurup tekrar başlattığımda indirdigim 70GB'lik kisim silinmisti bastan indiriyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı