Epic Games Launcher Crash Sorunu

blackeagle03

Kilopat
"An Unreal Process has crashed: UE4-EpicGamesLauncher" hatası alıyorum. Son iki Nvidia driver güncellememden sonra gerçekleşti. İkinci kez karşılaştım. Sorunun nedenini ve çözüm yolunu merak ediyorum. Hatanın ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2020.03.11 - 15.33.33.79.png
    Desktop Screenshot 2020.03.11 - 15.33.33.79.png
    45,7 KB · Görüntüleme: 648
Merhaba,
  • Başlat'a tıklayın, regedit yazın ve girin.
  • HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Control \ GraphicsDrivers klasörüne gidin.
  • Sağ tarafta, sağ tıklayın ve yeni Dword 32bit değerine tıklayın.
  • İsmini TdrLevel yapın.
  • Yeni TdrLevel'i açmak için çift tıklayın ve değerin 0 (sıfır) olduğundan emin olun.
  • Regedit'i kapatın.
  • Bilgisayarı yeniden başlatın

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Şu an evde değilim, eve geçince yapacağım söylediklerinizi. Bununla ne yapmış olacağız şimdi, nedir bu anlattıklarınız detaylı bilgi verebilir misiniz, ögrenmek isterim.

Biraz araştırdım, çözümü bu videodan buldum.

TDR arada bir grafik kartınızın yanıt verip vermediğini kontrol eder. Grafik kartı iki saniye içinde yanıt vermezse, Windows aygıtın asıldığına inanır ve 'kendini yeniden başlatmaya' zorlar. Bu, gün içinde yapmak için kullandığı için tüm bilgisayarın donmasını önlemek içindir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım çok teşekkür ederim. Ben bir oyunu başlatmaya çalışırken olmadı ama yine de deneyeceğim. Güncellemeden sonra kendi kendine bu hatayı verdi. Sorunu bildir ve yeniden başlat dedim. Sorunsuz devam ediyor gibi görünüyor şu anda.

Bende aynı sorunu dün yaşadım. Söylediğiniz şekilde yapıyorum ama düzelmedi. Epic Games i sildim tekrar yükledim bu sefer açıldı ancak tabi oyunlarımda gitti. Oyunu tekrar yükledim kullandım ancak bugün tekrar aynı sorunu aldım. Sürücüler güncel, Windows güncellemeleri de yapılı ancak düzelmiyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı