Epic Games ücretsiz oyun Alien: Isolation

Hmm bence de bir korku oyunu için maksimum 6 saat olmalı. Bu oyunda silah alet edevat kullanabildiğin için, başta kilitli olan kapıları oyun ilerledikçe açabildiğin için sadece kaçtığın bir korku oyunu da değil o yüzden keşfedilebilir şeyler de bulunuyor bu yüzden uzun tutulmuş :)

Ben oynamaya biraz çekiniyorum açıkçası korku oyunlarıyla aram pek iyi değildir ama bu oyun hakkında yorumlar çok iyi gerçekten, ayrıca bazı ödüllerde almış gördüğüm kadarıyla kütüphanede dursun belki ileride cesaret edip oynayabilirim.🙂
 
2014 yılında çıkmasına rağmen çok sağlam grafiklere ve gergin bir atmosfere sahip. Kocaman bir uzay gemisinin içindeyiz ve Bir uzaylı gemiyi istila edyor biz ise o gemiden kurtulmaya çalışıyoruz. Sanırım 70'lerde çekilen Alien Isolation filminin devamını konu alıyor oyun. Ben oyunu youtube'dan bitirmeme rağmen inanılmaz gerilmiştim. Sistem gereksinimi olarakta çok iyi sistem istemiyor. Ücretsiz olmuş oyun güzel bir 10-15 saatlik deneyim sunuyor korkmak istiyorsanız bakın derim.
Saol
 

Geri
Yukarı