Epic Games ücretsiz oyun vermese kullanır mıydınız?

Haberim bile olmazdı. Steam'de topluluk içerikleri, başarılar, incelemeler gibi özellikleriyle size oyun oynadığınızı hissettiriyor. Sanki başkaları da yanımda aynı oyunu oynuyor. Epic Games, bana korsan oyun oynuyormuşum hissi veriyor. Tek başıma oynuyorum işte :) Steam oyun açısından çok iyi. Ayrıca piyasadaki oyunların hemen hepsi Steam platformunda. Steam candır, Türkiye'ye özel fiyat çeken bir platform olduğu için CD Red Projekt ile oyun dünyasında en sevdiğim kuruluşlardan ikisidir.
 
İnsanlar modern ve sade arayüzü sevmiyorlar bu forumda ben bunu anladım.
Olay modern ve sade olması değil, kullanışlı olmaması. Mağazaya gir, oyunların afişlerine bak, bir iki tanıtım videosuna bak, başka bir şey yapmak mümkün mü? Birçok fonksiyondan yoksun şu an. Geliştiriliyor tabii ki ama kapsamlı bir arayüze ulaşmasına daha çok var. Bunun sebebini içerdiği oyun sayısının henüz çok az olmasına bağlıyorum. Kütüphanesi genişledikten sonra daha kullanışlı bir arayüze geçecekler, sadece doğru zaman bekleniyor. Onlar da durumun farkındadır bence.
Konuya cevaben şunu söyleyebilirim, büyük ihtimal ücretsiz oyunları olmasa benim de haberim olmazdı Epic'ten ve kullanmazdım. Sonuçta reklamlarını iyi yaptılar ve ilerliyorlar.
 
Bu alanda kök salmış Steam varken piyasaya yeni girmiş olan Epic Games'i insanlar neden durduk yere tercih etsin ki ? Bir albeni oluşturup rekabete girmeleri gekekiyordu ki başarmış sayılırlar.
Sen küçüksün sanırım. Epic games senelerdir varolan bir firma. Yeni bir oyun yapımcısı değil.
 

Geri
Yukarı