Epic Games VPN ile oyun almak mümkün mü?

Makaleler
1
Epic Games üzerinden VPN ile Rusya'dan daha uygun bir fiyata oyun almak mümkün mü? Bir konuda görmüştüm ve denedim. Ama hesaba giriş yaptığımda fiyatlar ruble olarak değil yine TL'ye dönüyor. Rusya'ya kayıtlı yeni bir hesap mı açmam lazım?

Epic Games üzerinden VPN ile Rusya'dan daha uygun bir fiyata oyun almak mümkün mü? Bir konuda görmüştüm ve denedim. Ama hesaba giriş yaptığımda fiyatlar ruble olarak değil yine TL'ye dönüyor. Rusya'ya kayıtlı yeni bir hesap mı açmam lazım?

Bence etik değil bu hareketler Steam bu yüzden oyunların fiyatını düşük çıkartıp sonra vpnciler yüzünden arttırıyor.
Konunuza gelirsek Epic Games'de VPN ile hemen Rusya'da göstereyim oradan alayım olmuyor ülke değişikliklerinde bile müşteri hizmetleri ile görüşüp değiştiriyorlar.

Mümkün olur ancak bir şey fark etmez hesabınız da TL bulunduğu için yine kur bazında işlem olacaktır tabi eğer kartınız yurt dışı işlemlerine açıksa. Hatta bankanın işlem kabulüne göre kurdan dolayı zarar bile edebilirsiniz. (Kartı sisteme önceden eklerseniz hata almazsınız)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı