Epic Games vs Steam

Makaleler
1
Yer
Mersin
Ben Epic Games daha çok gelişsin diyorum. Steam tekel olmasın. Epic Games beleş oyun veriyor hep Steam cimri vermiyor. Epic Games gelişsin ki Steam zora düşsün. Steam'de verilen en iyi beleş oyun For Honor'du onu da Ubisoft vermişti.

1668326061080.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games görüntü vb. açısından birçok şeyde gelişirse Epic tercih edilir ve Steam çok zora düşer. Umarım yapılır.

Epic Games görüntü vb. açısından birçok şeyde gelişirse Epic tercih edilir ve Steam çok zora düşer. Umarım yapılır.

İnsanlar sırf bedava oyun veriyor diye Epic Games tercih etmez.

Steam çünkü sosyal bir platform insanlar ekran görüntüsü paylaşma, oyun çizimini paylaşma, gelişmiş profil düzenleme, oyun videolarını, insanlara ödül vermek, Steam puanı kazanmak, Steam atöylesi, en önemlisi Steam pazarı, ve Epic'ten halihazırda çok çok daha büyük bir platform yani insanlar sırf bedava oyun veriliyor diye Steam gibi bir devi bırakıp Epic Games'e geçmez.

İşte benim demek istediğim şey de son cümlenizde kast ettiğiniz şeydi aslında. Epic Games bu açıdan kendini geliştirebilirse tercih edileceğini düşünüyorum. Epic fiyat konusunda uygun olmasaydı ve bedava oyun vermeseydi Epic'in adı bile geçmezdi şu piyasada. @XPLSG.

İşte benim demek istediğim şey de son cümlenizde kast ettiğiniz şeydi aslında. Epic Games bu açıdan kendini geliştirebilirse tercih edileceğini düşünüyorum. Epic fiyat konusunda uygun olmasaydı ve bedava oyun vermeseydi Epic'in adı bile geçmezdi şu piyasada. @XPLSG.

Epic Games bu kadar tercih edilirse yani Steam kadar tercih edilse bu kadar fazla kampanya yapmaya sadık kalıcağını düşünmüyorum yolun sonunda adamlar yaptığı kâr miktarına bakar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı