Epic Games vs Steam

@XPLSG orası tartışılır, dediğiniz gibi Epic Games bir Steam olursa bedava oyun dağıtmayı bırakabilir.

Epic Games oyunları kendine özel yaparak bir nevi tekelleşmeye çalışıyor. Bunu geçtim Steam Epic Games'in binlerce kat ilerisinde, Epic gelişmemek için yemin etmiş gibi. Ne yorum özelliği geldi, ne atölye tarzı bir özellik geldi ne de doğru düzgün bir profil eklendi, bunların dışında daha bir sürü şey eklenmedi. Epic böyle giderse Steam'in yanından bile geçemez.

Epic Games'in rakibi Valve olabilir. Epic Games Store'u kastediyorsanız Steam diyorum ama Valve mı Epic Games mi derseniz Epic Games derim.

Epic Games yapması gereken çok şey var. Normalde bu yapması gerekenler çok zor şeyler değil şu an isteseler tak diye yaparlar ama neden yapmadiklarinin nedenini bilmiyorum. Epic sadece mağaza arayüzü tasarımsal anlamda güzel işlevsellik anlamında sıfır. Epic şu an kendi platformuna özel oyun yapmaya çalışıyor ama bu oyuncuları daha çok sinirlendiriyor mesela goat Simulator 3, PC Simulator 2 bunları almak isterdim ama sırf Epic'de olduğu için almayacağım. Epic kendi en baştan bir oyun yaparsa tabii ki epikten alırım ama böyle devam oyunlarını kendi platformuna geçirmesi hiç hoş değil.

Epic Games oyunları kendine özel yaparak bir nevi tekelleşmeye çalışıyor. Bunu geçtim Steam Epic Games'in binlerce kat ilerisinde, Epic gelişmemek için yemin etmiş gibi. Ne yorum özelliği geldi, ne atölye tarzı bir özellik geldi ne de doğru düzgün bir profil eklendi, bunların dışında daha bir sürü şey eklenmedi. Epic böyle giderse Steam'in yanından bile geçemez.
Tekelleşmek değil kendine oyuncu çekmeye çalışıyor. Yapımcıyı zorluyor mu sanki? Steam in parası yok mu oda para versin Epic Games e gitmesini önlesin oyunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı