Epic Games vs Steam

Epic bırakalı çok oldu Steam tavsiye ederim her türlü daha iyi sadece arkadaşların da dediği gibi bir fiyat farkı var onu da indirimleri kovalayarak halledebilirsiniz ben öyle yapıyorum.
Steam>epıc

Epic bırakalı çok oldu Steam tavsiye ederim her türlü daha iyi sadece arkadaşların da dediği gibi bir fiyat farkı var onu da indirimleri kovalayarak halledebilirsiniz ben öyle yapıyorum.
Steam>epıc

Yani tamam anladım ve saygı duyuyorum düşüncenize ama gidip de Steam'de 1500 TL olan bir oyun Epic'te 300 TL iken Steam'dan almak enayilik olur.

İndirimdeyken almanız gerekiyor Steam'de.

Evet öyle zaten ama Steam'de indirimli haliyle olan oyunun fiyatıyla Epic'te aynı oyunun indirimsiz fiyatlı olan haliyle ikisinin arasında dağlar kadar fark olabiliyor yani Epic daha ucuz olabiliyor. Bu durumlarda gidip Fanboyluk yapıp Steam'den almak çok saçma bir enayilik olur.

Evet öyle zaten ama Steam'de indirimli haliyle olan oyunun fiyatıyla Epic'te aynı oyunun indirimsiz fiyatlı olan haliyle ikisinin arasında dağlar kadar fark olabiliyor yani Epic daha ucuz olabiliyor. Bu durumlarda gidip fanboyluk yapıp Steam'den almak çok saçma bir enayilik olur.

Ben arada uçurum olmadığı sürece fiyat farkını önemsemiyorum seni bilmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı