Epic Games yüklendikten sonra bilgisayar yavaş çalışıyor

WukuWukong

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
SK hynix BC711 HFM256GD3JX013N (SSD)
Anlamadığım şekilde Epic/Steam gibi platformları yükledikten sonra bilgisayar oyunlarda olsun normal kullanımda olsun düşük performans göstermeye başlıyor. Başlangıçtan kapatıyorum, kullandıktan sonra kapatıp devre dışı bırakıyorum ama faydası yok. Nasıl düzeltebilirim?
Sistem: 8 GB Ram 3200 Mhz 1x8
i51135G7 11.Nesil Intel işlemci
Iris Xe (dahili) ekran kartı
(SSD yukarıda yazması gerekiyor)

Son düzenleme:
Anlamadığım şekilde Epic/Steam gibi platformları yükledikten sonra bilgisayar oyunlarda olsun normal kullanımda olsun düşük performans göstermeye başlıyor. Başlangıçtan kapatıyorum, kullandıktan sonra kapatıp devre dışı bırakıyorum ama faydası yok. Nasıl düzeltebilirim?

Sistemin belirt işlemcin çok kötüyse normal arka planda çalıştıkları için.

Başlngıçta tekrar aktif olmadığından emin olun. Oyun açıkkenki performansı, oyun sırasında arayüzü kapat gibi seçenekler ile performans arttırabilir

Hocam yani sisteminizin ekran kartı bir kötü kalmış onun haricinde sıkıntı yaşamamınız lazım pisikolojik olabilir mi veya yaptığınız bazı testler sonucundamı buna vardınız.

Psikolojik değil hocam bende öyle bir takıntı var(belli bir seviyeden fazla uygulama varsa telefon/bilgisayarda devre dışı bırakıyorum veya siliyorum içim rahat etmiyor yoksa), doğru ama psikolojik değil. Dosya gezginine tıklıyorum geç açılıyor bir şey yapıyorum geç oluyor, normalden fazla yavaş açılıyor bilgisayar ESET kurulu ve virüs olduğunu sanmam daha geçen format attım.

Psikolojik değil hocam bende öyle bir takıntı var(belli bir seviyeden fazla uygulama varsa telefon/bilgisayarda devre dışı bırakıyorum veya siliyorum içim rahat etmiyor yoksa), doğru ama psikolojik değil. Dosya gezginine tıklıyorum geç açılıyor bir şey yapıyorum geç oluyor, normalden fazla yavaş açılıyor bilgisayar ESET kurulu ve virüs olduğunu sanmam daha geçen format attım.

Hocam eğer Epic Games üzerdin oyun oynamıyor iseniz silebilirsiniz bedava oyunlar almak için kullanıyorsanız web sitesi üzerindende alabilirsiniz 😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı