Epic Games'in fazla ücret alması

Muratkaramese

Centipat
Merhabalar arkadaşlar.
2 Gün önce Epic Games'ten oyunlar aldım. GTA V'i ücretsiz aldıktan sonra 60 TL'lik kuponla Assassin's Creed Odyssey, Watch Dogs 2 ve Metro Exodus aldım.
Aynı zamanda arkadışama Assassin's Creed Odyssey ve Witcher 3'ü kendi kartımla aldım. Yapılan her oyun alışverişinde kredi kartımdan birkaç lira fazla para çekilmiş ve hatta Watch Dogs 2'ye 60 TL indirim yapılmamış. Mail attım ama kimseden cevap yok yapabileceğim herhangi bir şey daha var mı, sizler böyle bir problem ile karşılaştınız mı?

Evet o doğru ama arkadaş aynı kuponu 3 ayrı oyuna uygulamaya çalışmış.
Eee? Her oyun aldıktan sonra bir kupon daha veriyor. 3 ayrı oyuna da gayet uygulanır. Zaten sepete ekleme mantığı yok Epic'de.

Merhabalar arkadaşlar.
2 Gün önce Epic Games'ten oyunlar aldım. GTA V'i ücretsiz aldıktan sonra 60 TL'lik kuponla Assassin's Creed Odyssey, Watch Dogs 2 ve Metro Exodus aldım.
Aynı zamanda arkadışama Assassin's Creed Odyssey ve Witcher 3'ü kendi kartımla aldım. Yapılan her oyun alışverişinde kredi kartımdan birkaç lira fazla para çekilmiş ve hatta Watch Dogs 2'ye 60 TL indirim yapılmamış. Mail attım ama kimseden cevap yok yapabileceğim herhangi bir şey daha var mı, sizler böyle bir problem ile karşılaştınız mı?

Eğer ki fazladan çekilen para düşük bir miktarsa uygulanan işlem içindir.

Arkadaşlar her 80 tl üzeri alışverişte size bie daha 60 tl lik kupon veriyor kedi sitesinde de bu bilgi mevcut zaten. Önce Odyssey i 28 tl aldım ve bir kupon daha verdi sonra metro exodus gold editonı 170 tl yerinde 110 a aldım ama en sonra watch dogs 2 yi aldım ve kenarda 20.27 çekiceğini söyledi kuponla beraber ama tam para hatta fazlasını cekmiş .
Eğer ki fazladan çekilen para düşük bir miktarsa uygulanan işlem içindir.
79,99 üstüne indirim uygulanır diyor hepsi öyle akdığım oyunların

Arkadaşlar her 80 TL üzeri alışverişte size bie daha 60 TL'lik kupon veriyor kedi sitesinde de bu bilgi mevcut zaten. Önce Odyssey'i 28 TL aldım ve bir kupon daha verdi sonra Metro Exodus Gold editonı 170 TL yerinde 110'a aldım ama en sonra Watch Dogs 2'yi aldım ve kenarda 20.27 çekiceğini söyledi kuponla beraber ama tam para hatta fazlasını cekmiş.

79, 99 üstüne indirim uygulanır diyor hepsi öyle akdığım oyunların.

İade edip tekrar deneyin o zaman hiçbir fikrim yok. Tekrar kupon geldiğini bilmiyordum.

Yaptığım alışverişler ve bankadan cekilen tutarlar

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-05-17-16-38-40-317_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-05-17-16-38-40-317_com.android.chrome.jpg
    117 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG-20200517-WA0003.jpg
    IMG-20200517-WA0003.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2020-05-17-16-38-54-813_com.finansbank.mobile.cepsube.jpg
    Screenshot_2020-05-17-16-38-54-813_com.finansbank.mobile.cepsube.jpg
    149,2 KB · Görüntüleme: 64
Eğer mesaj attıysan beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok.

1589726653795.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı