gorkemcinar
Hectopat
Zaten bedava verdiğin oyunların da en boş paketini veriyor. Onun yerine parasını verip dolu dolu Steam'den almak daha mantıklı geliyor bana.
Kanka Steam hesabı öyle birşey ki sanki e devlet gibi içinde geçmişin varmış gibi bu hissi uzun süredir Steam kullanan kullanıcılar iyi bilir.Piskolojik birşey steamde bir ara durmasını seviyorsunuz bence saçma boşuna para veriyorsunuz.
Evet öyle bir havası var ama bu duyguyu kendi içinde kırması gerekiyor başlıktada bunu sormuş zaten.Kanka Steam hesabı öyle birşey ki sanki e devlet gibi içinde geçmişin varmış gibi bu hissi uzun süredir Steam kullanan kullanıcılar iyi bilir.
Hocam adam oyun almak istemiyorum dememiş kısacası bedava oynayabildiğim oyunları Steamden almak istemiyorum demiş.Evet öyle bir havası var ama bu duyguyu kendi içinde kırması gerekiyor başlıktada bunu sormuş zaten.
Ben oyun almasın demedim.Hocam adam oyun almak istemiyorum dememiş kısacası bedava oynayabildiğim oyunları Steamden almak istemiyorum demiş.
Hocam adam oyun almak istemiyorum dememiş kısacası bedava oynayabildiğim oyunları Steam'den almak istemiyorum demiş.
Aynısı bende de var. Metro 2033 Redux Epic Games'te vardı tekrar Steam'den aldım GTA 5 Epic'de vardı tekrar Steam'den aldım.
Hocam en iyisi EpicGames kullanmamak. Ben kullanmıyorum gereksiz bir uygulama bence. Yüksek oyunları korsan indirip fpsi test ederim fps iyiyse gider alırım Steamden.Aynısı bende de var. Metro 2033 Redux Epic Games'te vardı tekrar Steam'den aldım GTA 5 Epic'de vardı tekrar Steam'den aldım.
Aynısı bende de var. Metro 2033 Redux Epic Games'te vardı tekrar Steam'den aldım GTA 5 Epic'de vardı tekrar Steam'den aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.