Epstein adasına gitmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Teru Bazı şeylerin izahı da mizahı da olmaz. Bu da onlardan biri.
Konuyu yönetim olarak onaylamanız biz buna göz yumuyoruz ama kim ne yazarsa yazsın demek oluyor.

Hani hata yapıp bunda haklıymış gibi direnmeniz daha garip.
Kisisel olarak her seyin mizahinin olabilecegini dusunuyorum iyi yapildigi surece fakat konuda pek oyle bir sey yok. Ayni zamanda kategorisi bile mizahta degil, ciddi ciddi acilmasi ayri sacma geldi.

Hocalarımın dediği gibi mizah olarak açılsa dalgası olabilirdi ama farklı konuda açımca mizah kaçıyor.

Hocalarımın dediği gibi mizah olarak açılsa dalgası olabilirdi ama farklı konuda açımca mizah kaçıyor.
Zaten hassas bir konu dediğim gibi, hani bazen deriz ama bunun izahı ve mizahı olmaz işte. Bu yaştakiler niye bunun mizahın yapıyor hala anlayamadım, bilmem kaç kişi kendilerine sövünce zevkten 4 köşe oluyorlar falan mı?

@Sakuya Izayoi hocama yazım üslubu olarak katılmasam da genel fikir olarak katılıyorum. Eğer ki "gerçekten" takıntı haline gelmişse bu durumu forumda konuşmak tek başına iyileştirmez diye düşünüyorum. Ki böylesi ağır bir konuda kimse ciddiye alıp duygusal destek verir mi orası muğlak.

Tabii ki böyle garipsenen sır gibi tutulan ve milyon hatta milyonlarca kişiyi ilgilendiren konulara ilgi duyulabilir. Ama adaya gitmek istiyorum yerine adada sizce ne vardır? Daha neler ortaya çıkabilir? Diye konu açılsaydı belki biraz daha düzgün olabilirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı