Epstein adasına gitmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Trollük bir konu değil bu konu.

Keşke bu konuyu mizah bölümünde paylaşaydın harika bir şekilde dalga geçerdik.

O ada şuan büyük ihtimalle faaliyetini yitirdi. Millet uyandı. Orada tecavüze uğrayıp ölmekten başka da geleceğin olmaz. Gerçi trolsündür.

Keşke bu konuyu mizah bölümünde paylaşaydın harika bir şekilde dalga geçerdik.

O ada şuan büyük ihtimalle faaliyetini yitirdi. Millet uyandı. Orada tecavüze uğrayıp ölmekten başka da geleceğin olmaz. Gerçi trolsündür.
Gene dalga geçilir ki ne engel hocam? Bunun trolü de olmaz, hani izahı olmayan şeylerin mizahı olur deriz de bu ne abi? Bu çok kötü.

17 yaşındayım ama adayı o kadar merak ediyorum ki keşke biri beni davet etse de gidebilsem. Takıntı haline getirdim. Kaç aydır oraya gitmek için Astral seyahat bile denedim ama başarılı olamadım.

Yedikleri kişilerden olabilirsin belki, şansını dene.🤭

Gene dalga geçilir ki ne engel hocam? Bunun trolü de olmaz, hani izahı olmayan şeylerin mizahı olur deriz de bu ne abi? Bu çok kötü.

Ben de mizah kategorisinde açılmasını beklemiştim, gerçi öyle olsa bile normal olmazdı. Gerçek olamayacağı için keyfinize bakın.😀

Taciz edilmek için bu kadar istekli birisini ilk defa görüyorum. Tacizi hafif tabirle söyledim...

1773046153841.jpeg

Ben de mizah kategorisinde açılmasını beklemiştim, gerçi öyle olsa bile normal olmazdı. Gerçek olamayacağı için keyfinize bakın.😀
Benim merakım, bunun neden onaylandığı. Forum üyeleri ibreti alem olsun, dalga geçsin diye onaylandıysa süper öbür türlü sıkıntı.

Sınırı olmayan kara mizah kategorisinde olan bir konu olmuş. Böyle şeylerden prim kasmak isteyenler elbet var, örnek depremde yıkıntıların arasında kalmış kişileri arayarak eğlenen çöplükler gibi.

Benim merakım, bunun neden onaylandığı. Forum üyeleri ibreti alem olsun, dalga geçsin diye onaylandıysa süper öbür türlü sıkıntı.
Eğlence, gırgır şamata olsun diye onaylandıysa ayrı bir mevzu bu cidden.

Bence keyfine göre yapan bir mod var, çok takmamak lazım. Bugünün konusu çıktı😉.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı