Erasmus ile iltica etme olayları

Yanlışlara bakarsak erasmus'a gidenlerin yanlışları en masumu kalır. Gençler geleceğinden endişeli yoksa böyle olmazdı soruna yine en saçma perspektiften bakıyorlar.
Erasmus iptal edilirse vebali onların boynuna kalacak. Kaçmak kolay iş herkes kaçar. Ama ülkeyi kim kurtaracak?

Ama ülkeyi kim kurtaracak?
Kurtarma kastını açabilirsen daha sağlıklı cevap verebilirim. Cehaletten kurtarılmasından bahsediyorsan eğitim seviyemiz yüzde doksan yerlerde ve gereken reformlar yapılmadıkça yurt dışında eğitimi desteklenmesini düşünüyorum. Etraf diplomalı işsiz dolu. Vebali neden gidenin boynuna kalıyor yasaklayan ve sistemi işlemez hale getirenlerin boynuna kalmalı. Ayrıca gidenler oradan da sistemin değişmesi için oy hakkını kullanabilir. Kendini geliştirdikten sonra gelip tekrar burada değişmesine katkıda bulundukları sisteme katkıda bulabilirler.

Giden gidebilir de irtica etmek kadar sıkıntılı sürec yok orda yine kendilerini sömürtecekler.

Siz saniyor musunuz adamlar size iyi şart sunacak en az bir kaç ay ülkede tehlikede olduğunuzu kanıtlamaniz lazım ve bir daha trye donemiyorsunuz anca Gürcistan dan girmeniz lazim.

Son düzenleme:
Kurtarma kastını açabilirsen daha sağlıklı cevap verebilirim. Cehaletten kurtarılmasından bahsediyorsan eğitim seviyemiz yüzde doksan yerlerde ve gereken reformlar yapılmadıkça yurt dışında eğitimi desteklenmesini düşünüyorum. Etraf diplomalı işsiz dolu. Vebali neden gidenin boynuna kalıyor yasaklayan ve sistemi işlemez hale getirenlerin boynuna kalmalı. Ayrıca gidenler oradan da sistemin değişmesi için oy hakkını kullanabilir. Kendini geliştirdikten sonra gelip tekrar burada değişmesine katkıda bulundukları sisteme katkıda bulabilirler.
Ekonomi bitmiş eğitim bitmiş birinin kurtarması lazım herkes kaçarsa ne yapacağız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı