Erdoğan karar verdi: Yangın ve sel afetleri için yardım kampanyası başlatılacak

Hay Allah, galaksi lideri bir ülkeydik oysa...

Her durumda kendi yaramıza kendimiz müdahale edeceksek o zaman vergi almayın. Biz kullanırız o paraları böyle durumlarda işe yarar şekilde. Devletin bir sorumluluk aldığı zaten yok da, göstermelik bile olsa sorumluluk alıyormuş gibi davranma külfetinize son verelim hiç değilse.

Bu devlet ne işe yarıyor? Ben bunu çözemedim, madem herkes birbirine destek olacak o zaman bunlar gitsin, bir temsilcimiz olmasın. Biz bize her şekilde yeteriz.

Son düzenleme:
Sosyalde siyaset yapmak istemiyorum ama neden her seferinde yine tayyipe oy gidiyor.

Böyle yardım kampanyası çok sıkıntı etmem. Paraların boşa harcandığı çok fazla şey olunca insan sinirleniyor.
İşte, o paralar boşa harcanmamış olsa geçen yıl için benden alınan verginin bir kısmı bu yangınların yarasını sarmaya giderdi. Toplam kazancımın %52'sini direkt vergilerle aldılar, ne olduğunu hâlâ algılamaya çalışıyorum... Aylardır kendimi cama kafası sıkıştırılmış Müjde Ar gibi hissediyorum.

Neyse diyanetin parası bitti yılın ilk yarısında, daha çok yağmur duası için diyanete de pamuk eller cebe arkadaşlar. Hadi bekleme yapmayın, arkadan öne uzatın paraları. Arkadan vermeyen kaldı mı?

Bir de uçak muçak karıştırmayın, kâfir icadı onlar. Cehennemde yanarız.

Her şeye rağmen sırf mağdurlar için eşya/kıyafet yardımımı yapıyorum arkadaşlar ama bu yardımları o bölgelerin birinde elden vereceğim. En azından doğru yere gitmiş olsun. Son ödediği vergiden dolayı aradığınız kişiye ulaşılamıyor, lütfen para talebinizi sonra tekrar yapınız.

Son düzenleme:
Şu ana kadar ödediğim tüm yangın ve afet vergimi geri öderseniz yardım yapabilirim. IBAN:** Teşekkürler. Devletimiz cömerttir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…