Yavas yavas kendini tanimlamaya baslayacak, ona karismaktansa rehberlik et. Neyin ne oldugunu goster, ne olacagina o karar versin.Merhaba. Benim için önemli bir konu. Kız kardeşim 12 yaşında ve yavaş yavaş ergenliğe adım atıyor. Az çok biliyorum neler olacağını fakat huyunun nasıl olacağını pek bilmiyorum. Huyu nasıl olacak ve ona nasıl davranmalıyım?
Hocam duyguları konusunda nasıl davranmalıyım?Yavas yavas kendini tanimlamaya baslayacak, ona karismaktansa rehberlik et. Neyin ne oldugunu goster, ne olacagina o karar versin.
Mümkün olduğunca telefondan uzak tutup kitap, satranç gibi şeylerle vakit geçirmesini sağlayın.
Hocam ikna edemiyorum. Telefona en az 4 saat bakıyordur yani.
Ödüle çevir o zaman bunu. 1 saat kitap okursan 1 saat oynayabilirsin gibi. Harry Potter kitaplarını göster istediği kitapları alsın.
Bu ülkede kadın olmak zor. O yüzden kardeşini kısıtlama fakat hareketlerini takip et. Eğer kısıtlarsan çok daha kötü olur gelecekte. Ama tamamen salma çünkü dediğim gibi ülkede ne olacağı belli değil. Kardeşini koruma sorumluluğu da sana düşüyor.
Olur kanka normaldir. Yaşı 12 henüz daha küçük. Ama şimdiden eğer doğru yetiştirip kardeşine sevgiyle yaklaşırsan keza ailenin de nasıl davrandığı önemli. İleride sevgiyi dışarda aramaz ve kendine güvenli bir insan olur.Hocam çok dışadönük biri değil kendisi zaten. Sadece bu aralar duygularında iniş çıkışlar olduğunu fark ettim.
Olur kanka normaldir. Yaşı 12 henüz daha küçük. Ama şimdiden eğer doğru yetiştirip kardeşine sevgiyle yaklaşırsan keza ailenin de nasıl davrandığı önemli. İleride sevgiyi dışarıda aramaz ve kendine güvenli bir insan olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.