Erkek düşmanlığının farklı bir boyutu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstediği gibi davranamaz. Etek giymiş bir kadın olduğunuzu ve sokakta arkanızdan sizi birinin ısrarla takip ettiğini düşünün. Hiç empati yapmıyorsunuz. O an gerçekten korku hisseder o kişi. Kadın rahatsızlığını belirtmemiş çünkü kulağında kulaklık rahatça dolaşıyor, fark etmemiş. Bunun olabileceğini hissetmemiş bile. Dokunmasına da gerek yok. Siz de o zaman bunu biri size bıçak doğrultuyor ama dokundurtmuyor gibi düşünebilirsiniz. Size böyle bir örnek gerekiyordu sanırım.

Hocam eşitlik diyorsunuz ya; o zaman konuya bir de şu yönden bakalım. Erkek istiklal caddesinde yürüyor ve bir kadın umarsızca ve ısrarla peşinden gidiyor. Kimse şüphelenmedi değil mi? Neden çünkü hep erkekler suçlu gibi gösteriliyor bakın arkadaşlar her erkek şeytan olmadığı gibi her kadın da melek değildir. Geçen Adana'^da karısı tarafından öldürülen adamı gösteren bir post gördüm, tüm kadınlar ve feminist erkekler (ne için feminist oldukları belli ama neyse) altına ohh iyi olmuş kim bilir neler yaptı yazmış ama kimse bilmiyor ne yaptığını. Umarım olayı bıraz anlatabilmişimdir.
 
Ama etmedi, belki diye bir şey yok. Mağdur yoksa suçta yok.
Size bu kafanızla hayatta iyi şanslar diliyorum. İyi forumlar.
Hocam eşitlik diyorsunuz ya; o zaman konuya bir de şu yönden bakalım. Erkek istiklal caddesinde yürüyor ve bir kadın umarsızca ve ısrarla peşinden gidiyor. Kimse şüphelenmedi değil mi? Neden çünkü hep erkekler suçlu gibi gösteriliyor bakın arkadaşlar her erkek şeytan olmadığı gibi her kadın da melek değildir. Geçen Adana'da karısı tarafından öldürülen adamı gösteren bir post gördüm, tüm kadınlar ve feminist erkekler (ne için feminist oldukları belli ama neyse) altına ohh iyi olmuş kim bilir neler yaptı yazmış ama kimse bilmiyor ne yaptığını. Umarım olayı bıraz anlatabilmişimdir.
Ben erkek kadın eşitliğini konuşmadım burada. Sadece kendi düşüncemi belirttim. Sizin düşüncenizi de destekliyorum ancak bu adamın "iyi" bir istekle bu kadını takip etmediğini düşündüğümü de belirtiyorum.
 
Hocam etmedi değil farkındaysanız polis geldi.

Zaten polisin gelmesi de saçma ortada herhangi bir silah yok kadın şikayetçi değil bildiğimiz gündelik yaşam yani hayır ne bu fesatlık belki adam kadından hoşlandı söyleyecek yer arıyor ya da birkaç kere gördü caddede bir şeyler teklif edecek. Buradaki teklif kafasını kesip yakarak varile koyup dağdan bayır aşağı atmak değil Cafe'de çay içmek.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı