Erkek kaşı nasıl alınmalı?

Hocam makine ile alsam ne olur?
Tavsiye etmem zaten belki de hiç ellemesen bile olur. Yakın arkadaşlarına ailene bir sor bakalım nasıl yorum yapacaklar. Ona göre ufak tefek işlem yaparsın belki. Bir de makine biraz profesyonel bir şey olmalı tarakları bu işe uygun olmalı yoksa dipten aldırırsın. :)

Prof. Dr. Nihat hatipoğlu, şöyle cevaplandırdı: "aldırmaması daha güzel olur. Eğer rahatsızlık veriyorsa, orada bir hormonal bir bozukluk olabilir ona müdahale etmesi din açısından sakıncalı değildir."

Adam belki Müslüman değil her şeyi niye dine katıyosunuz?

Tavsiye etmem zaten belki de hiç ellemesen bile olur. Yakın arkadaşlarına ailene bir sor bakalım nasıl yorum yapacaklar. Ona göre ufak tefek işlem yaparsın belki. Bir de makine biraz profesyonel bir şey olmalı tarakları bu işe uygun olmalı yoksa dipten aldırırsın. :)

Yok hocam, onlarla konuşulmaz dalga geçerler, eski kafalılar kız mısın, dinin tüm kurallarına sanki uyuyorlarmış gibi günah derler derlerde derler, cımbız ile düzenlemeye karar verdim.
Adam belki Müslüman değil her şeyi niye dine katıyosunuz?
Müslümanım ama dediğinizde haklısınız, benim için problem yok.

Adam dini bilgi de vermiş ek olarak fazla bilgi göz çıkarmaz 🙂 dinimizce yasak olduğunu düşünüpte kaş almayanlarda var.

Hocam bende gidip kız gibi yapmayacağım zaten, dışarı çıkanlar var onları düzelteceğim ortada az olanları alacağım abartmayın, bütün günahları işleyip sıra antin guntin şeylere gelince Müslüman kesiliyor herkes birden.

Hocam bende gidip kız gibi yapmayacağım zaten, dışarı çıkanlar var onları düzelteceğim ortada az olanları alacağım abartmayın, bütün günahları işleyip sıra antin guntin şeylere gelince Müslüman kesiliyor herkes birden.

Niye abartalım bende kaş alıyorum 🤣 önceki sayfalarda kaş için tıraş başlığım bile var dedim. Ben mi dedim günah diye de bana abartmayın diyorsun 😂 Günah olayında kaş alınmasından dolayı günah olduğu düşünüldüğü için bir arkadaş ek bilgi vermiş fazla bilgi göz çıkarmaz dedik. O kadar çok günahımız var ki sıra kaşa gelsin 🙂

Makine kullanmayın cımbız kullanın ya da kaş için küçük sir ağda bantları var onları da kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı