ErenKalkan
Hectopat
Hocam benimki tam tersi acaba benim kedim mi bozuk![]()
Kediler garip bir malükatlar nerede ne yapacakları belli degil
Hocam benimki tam tersi acaba benim kedim mi bozuk![]()
Biraz yorgun zorla getirdimErkek olan fena kurulmuş sanki![]()
Dişiler biraz saf oluyor, erkek hem daha akıllı daha sevecen ama fazla agresif. Bende iki cinsiyette varikisini de çok seviyorum. Dişi olan Van kedisi, erkek olan da bu.
Eki Görüntüle 2567159
Kediler garip bir malükatlar nerede ne yapacakları belli degil![]()
Dişiler biraz saf oluyor, erkek hem daha akıllı daha sevecen ama fazla agresif. Bende iki cinsiyette varİkisini de çok seviyorum. Dişi olan Van kedisi, erkek olan da bu.
Eki Görüntüle 2567159
Yaramaz olmasin sevdirsin istiyorsan dişi kedi al, Ankara kedisine bulaşma sakın dişi de erkek de olsa. Ne peki cinsi kedilerin?Teşekkür ederim arkadaşlar ben böyle çok yaramaz olmasın ama sevdirsin de istiyorum bundan dişi daha mı iyidir.
Yaramaz olmasin sevdirsin istiyorsan dişi kedi al, Ankara kedisine bulaşma sakın dişi de erkek de olsa. Ne peki cinsi kedilerin?
Siyam alacağım.
Sağ olun teşekkürlerTüyü kadar ömrü olsun hocam.
Bence sokaktan ya da barınaktan alın ben sokaktan aldım ölücekti yani tavsiyem bu şekilde 1 can kurtarmış olursunuz.
Hocam peki hem çok yaramaz olmasın hem de kendini de sevdirsin istiyorum bundan dolayı hangi cinsiyet almam daha iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.