O kadar da korkunç değil. Hiç denemediyseniz böyle demeniz normal hocam. Bence kısaltınca daha kötü duruyor. Ya sıfır almak ya da hiç almamak daha mantıklı bana göre.Ağda korkunç be hocam. Makineyle 1-2 numarayla alabilirim diye düşünüyorum.
Makineyle alırsam 1-2 numarayla almayı düşünüyorum 0 ile yapmam dediğiniz gibi kıl dönmesi vesaire yaşamak istemem.Tamamen gitmesini istiyorsanız makineyle kısaltıp ağda yapın. Jilet, makine veya kremle 0 ayarında kesmeye çalışırsanız kılların çıkma yönü değişebilir ve kıl dönmesi vs. olabilir. Tamamen almak istemiyorsanız da uygun başlığı kullanarak makineyle kısaltıp şekil verebilirsiniz.
Ben hamam otu tozuyla alıyorum tozla suyu karıştırıyon çamur kıvamında sürüyon 5 dk sonra suyla yıkıyon yalabacık oluyor.
Aldığım zamanlar ayda 1 falan yapıyordum. Kökten almıyor, sinekkaydı yapıyor ama.Ne kadar sürede bir yapıyorsunuz ve ağda gibi kökten alıp uzun süre çıkmıyor mu?
En iyi çözümlerden biri ama zahmeti var ve kokusu harbiden kötü.Ben hamam otu tozuyla alıyorum tozla suyu karıştırıyon çamur kıvamında sürüyon 5 dk sonra suyla yıkıyon yalabacık oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.