Erkekler için bacak kılları nasıl alınabilir?

Ağda korkunç be hocam. Makineyle 1-2 numarayla alabilirim diye düşünüyorum.
O kadar da korkunç değil. Hiç denemediyseniz böyle demeniz normal hocam. Bence kısaltınca daha kötü duruyor. Ya sıfır almak ya da hiç almamak daha mantıklı bana göre.

Tamamen gitmesini istiyorsanız makineyle kısaltıp ağda yapın. Jilet, makine veya kremle 0 ayarında kesmeye çalışırsanız kılların çıkma yönü değişebilir ve kıl dönmesi vs. olabilir. Tamamen almak istemiyorsanız da uygun başlığı kullanarak makineyle kısaltıp şekil verebilirsiniz.

Makine sertleştiriyor mu deneyimlerinize göre anlatabilir misiniz peki. Ağda deneyeceğim gaza gelirsem. :D
Tamamen gitmesini istiyorsanız makineyle kısaltıp ağda yapın. Jilet, makine veya kremle 0 ayarında kesmeye çalışırsanız kılların çıkma yönü değişebilir ve kıl dönmesi vs. olabilir. Tamamen almak istemiyorsanız da uygun başlığı kullanarak makineyle kısaltıp şekil verebilirsiniz.
Makineyle alırsam 1-2 numarayla almayı düşünüyorum 0 ile yapmam dediğiniz gibi kıl dönmesi vesaire yaşamak istemem.

Tüy dökücü kullanmayın vaktinizi boşuna harcamayın hem hiç almıyor en iyisi makinayla kısaltıp jiletle almak zaten kısaysa köleye vur gitsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı